Opleiding Certificeringsprogramma MCSA SQL Database Administration

Cursusvorm:

Certificeringsprogramma

Duur:

2 maanden

Vakgebieden:

Microsoft SQL Server

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Met dit certificeringsprogramma koopt u in één keer een bundel trainingen die opleiden tot de certificering Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): SQL Database Administration. Computrain heeft jarenlange ervaring met het opleiden van beheerders van SQL Server-producten. De persoonlijke aanpak van de zeer ervaren Microsoft Certified Trainers en uitgebalanceerde studieprogramma's zorgen ervoor dat u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de trainingen (beide level 300) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT).

Voor wie

Dit certificeringsprogramma is bedoeld voor database administrators, database developers en Business Intelligence-professionals.

Voorkennis

U beschikt over kennis van en ervaring met het gebruik van Microsoft Windows operating systems en het opzetten en gebruik van relationele databases.

Aanpak van de training

Het gedegen en efficiënte certificeringsprogramma bestaat uit 2 trainingen, die u goed voorbereiden op de 2 officiële Microsoft-examens. Het certificeringsprogramma wordt verzorgd met digitaal Microsoft Official Courseware. Het is aan te bevelen dat u kunt beschikken over een SQL Server-testomgeving.
Het certificeringsprogramma bestaat uit een bundel trainingen, inclusief:

 • Examens en slagingsgarantie
 • Flexibiliteit in planning en trainingsvorm
 • Extra e-Learning
 • MeasureUp-oefenexamens
 • Begeleiding door een persoonlijke programmacoördinator
 • 24/7 technische helpdesk
 • Een zeer aantrekkelijke prijs

Studiemateriaal

Tijdens de zelfstudie beschikt u over actueel, Engelstalig Microsoft e-Learningmateriaal en MeasureUp-oefenexamens. Daarnaast krijgt u de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van de klassikale training. Op Digitaal cursusmateriaal leest u meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain. Vanaf het moment dat u start, beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u gemakkelijk communiceren met de mentor, docent en de overige deelnemers.

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, behaalt u de certificering MCSA: SQL Database Administration.

Inhoud

Inhoud

Dit uitdagende en waardevolle certificeringsprogramma bestaat uit de volgende 2 trainingen en 2 examens:

Trainingen

 • Administering a SQL Database Infrastructure (MOC20764)
 • Provisioning SQL Databases (MOC20765)

Examens

 • Administering a SQL Database Infrastructure (70-764)
 • Provisioning SQL Databases (70-765)

Examen en certificaat

Na afloop van elke training ontvangt u van Computrain het bijbehorende certificaat. De trainingen in dit certificeringsprogramma bereiden u uitstekend voor op de 2 officiële Microsoft-examens die nodig zijn voor de certificering. Wanneer u deze examens succesvol heeft afgelegd, behaalt u de certificering MCSA: SQL Database Administration.

Planning

3 maanden; 8 dagen. Regio's: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Certificeringsprogramma MCSA SQL Database Administration

Maart 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Utrecht
Kosten

Kosten

Inschrijfgeld € 100,-
Trainingskosten € 1.989,-
Trainingsmateriaal € 780,-
Examenkosten € 390,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 200,-
Locatiekosten € 236,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 3.695,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Certificeringsprogramma MCSA SQL Database Administration

Cursusvorm:

Certificeringsprogramma

Duur:

2 maanden

Vakgebieden:

Microsoft SQL Server

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.