Office On Demand: Excel Expert - PLUS

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Er zijn mensen die met Excel kunnen werken en er zijn mensen die Excel kunnen laten werken. Wil je een echte Excel-expert worden? Kies dan voor deze cursus. Je gaat in je eigen tempo aan de slag met het verdiepen van je Excel-kennis op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast is er coaching en begeleiding van een ervaren docent tijdens een praktijkdag. Zo word je een expert en kun je na afloop Excel nog effectiever inzetten voor je werkzaamheden.

Voor wie

Deze cursus is uitermate geschikt voor alle eindgebruikers, die al ruime ervaring hebben met Excel en die Excel tot in de puntjes willen leren beheersen.

Voorkennis

Om deze cursus te kunnen volgen is voorkennis van Excel nodig op het niveau van Office On Demand: Excel Advanced.

Aanpak

Met Office On Demand leer je in je eigen tempo op het moment en de locatie die jou het beste uitkomen aan de hand van professionele en Nederlandstalige e-learning en bijbehorende oefeningen. Met deze e-learning leer je alle ins en outs van het programma, inclusief vele tips en tricks om je werk sneller en efficiënter uit te voeren. Je bent binnen het door ons aangeboden studieprogramma natuurlijk flexibel in welke onderwerpen je wilt leren en bestuderen. Onderwerpen die je al kent, kun je eventueel overslaan.

De e-learning die je ontvangt bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Nederlands gesproken videolessen
 • Oefeningen in de applicatie zelf
 • Assessments

Na de e-learning volg je 1 Office-praktijkdag met aanvullende coaching door een ervaren MOS-gecertificeerde trainer. Aan de hand van extra oefeningen en labs leer je het door jou gekozen Microsoft Office-programma nog beter kennen en kun je je werk nog efficiënter uitvoeren.

Tijdens de studie beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de cursus nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Beveiliging
 • Gegevensvalidatie
 • Formulieren
 • Sjablonen
 • Verbinding maken met externe gegevens
 • Draaitabellen en -grafieken
 • Een lijst analyseren met functies
 • ‘Wat als’-analyses
 • Statistische functies
 • Rapportage

Officieel certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je van Computrain het certificaat ‘Excel Expert’.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Utrecht.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 390,50

Trainingsmateriaal: € 200,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Office On Demand: Excel Expert - PLUS

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland