Op deze pagina kunt u de oefenbestanden voor uw cursus downloaden. Deze bestanden staan in een zip-bestand. Om deze te kunnen ‘unzippen’ hebt u een unzip-programma nodig. Meestal is dit standaard op een computer geïnstalleerd. Beschikt u niet over een unzip-programma, dan kunt u eenvoudig een trialversie downloaden op internet, bijvoorbeeld via: http://www.winzip.com/downwz.htm.

Selecteer hieronder uw cursus en klik op de link om uw oefenbestanden te downloaden.
Windows
Office 2016 (algemeen)
Office 365 (algemeen)
Office 2013 (algemeen)
Office opgaveboeken
Word
Excel
Powerpoint
Outlook
Access
Sharepoint
Project
Programmeren
Internet
Adobe
Security
Visio

Disclaimer

Door het downloaden van de oefenbestanden, gaat u akkoord met onderstaande disclaimer. Computrain BV en de aan haar gelieerde vennootschappen, hierna te noemen ‘Computrain’, besteedt uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de oefenbestanden. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Computrain garandeert niet de foutloze werking van de oefenbestanden. Computrain is niet aansprakelijk voor de schade als gevolg van de onjuistheden of onvolledigheden in de aanboden informatie, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van de oefenbestanden via deze website.

Contact

Hebt u nog vragen over de cursus die u gevolgd hebt, mail dan naar office@computrain.nl. Voor de programmeertrainingen kunt u uw vragen stellen door te mailen naar programmeren@computrain.nl.
Onze docenten beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.