Masterclass Artificial Intelligence

Vroeger zag je artificial intelligence, machine learning en robots alleen in sciencefictionfilms, tegenwoordig zijn ze onderdeel van strategische bedrijfsplannen. Wat kun je ermee? Welke impact hebben artificial intelligence en machine learning op jouw sector en je eigen werk? Ontdek het tijdens de inspirerende Masterclass Artificial Intelligence op dinsdag 20 december 2018 in Utrecht. 

Nemen computers jouw werk over?

De grens tussen mens en machine is aan het vervagen. De toegenomen rekenkracht en goedkope opslagcapaciteit zorgen ervoor dat (quantum)computers grote hoeveelheden data kunnen analyseren. Alles is informatie en computers praten terug, reageren op beweging of op onze emoties. Wordt of is de computer slimmer dan de mens? Gaan computers of robots jouw werk overnemen? Na de Masterclass Artificial Intelligence snap je AI en ken je de voordelen, mogelijkheden, obstakels en een nieuwe manier van denken over ethiek, verantwoordelijkheid en menselijke vooroordelen.

AI in IT, finance en de zorg

Tijdens de Masterclass neemt Artificial Intelligence-expert Robert-Jan Sips van myTomorrows je mee in zijn visie en ruime ervaring vanuit meerdere perspectieven: de technische en IT-gerelateerde kant, de financiële en juridische dienstverlening en de medische industrie. 
 
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in voor de Masterclass Artificial Intelligence op dinsdag 20 december, dan houden wij een stoel voor je vrij.

Masterclass Artificial Intelligence

Wanneer: dinsdag 20 december 2018
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Kosten: € 195,- exclusief btw*
* Heb je deelgenomen aan de Masterclass Blockchain, dan betaal je € 145,- exclusief btw.

Meld je aan!

Programma van de Masterclass Artificial Intelligence

Spreker: Robert-Jan Sips
 

Programma
18.00 - 19.00 uur
Inloop met soep en luxe broodjes
19.00 - 20.00 uur
Masterclass Artificial Intelligence, deel 1: 
  • Wat is artificial intelligence?
  • Hoe werken machine learning en deep learning?
  • De zomer van artificial intelligence

20.00 - 20.30 uur
Pauze
20.30 - 21.30 uur
Masterclass Artificial Intelligence, deel 2: 

  • Wat kun je ermee en hoe kan AI bedrijfsmodellen beïnvloeden?
  • Wat zijn de risico’s, uitdagingen en ethiek rondom artificial intelligence?
  • De toekomst (winter) van artificial intelligence

21.30 uur
Afsluiting
             

Over de Masterclass Artificial Intelligence
Weet je nog weinig van artificial intelligence en machine learning? Geen probleem, want de Masterclass begint met een introductie over het onderwerp. Met voorbeelden uit zijn eigen praktijk legt AI-expert Robert-Jan Sips uit wat AI en ML zijn, waar de begrippen vandaan komen en welke impact ze zullen hebben.
 
De Masterclass Artificial Intelligence mag je niet missen wanneer je meer wilt weten over of op zoek bent naar de mogelijkheden van artificial intelligence, machine learning of robotisering! 

Meld je aan!

Hulp nodig?

Heb je een vraag of heb je behoefte aan een vrijblijvend studieadvies? Dan helpen we je graag vooruit. Neem gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.