Masterclass Internet of Things (IoT)

Bijna alles en iedereen is tegenwoordig verbonden met het internet. Zelfs machines, auto’s, horloges, thermostaten en magnetrons. Zulke slimme apparaten verzamelen gegevens over hoe jij ze gebruikt en over hun omgeving. Dit gebeurt via allerlei sensoren en hardware.
 
Door middel van deze slimme apparaten kunnen handmatige processen worden geautomatiseerd. Denk aan een koelkast die signaleert dat de melk bijna op is en alvast zelf een nieuw pak bestelt. Of een cv-ketel die weet dat er bijna onderhoud nodig is en die de monteur een seintje geeft.
 
Internet of Things kan sommige van jouw bedrijfsprocessen automatiseren en verbeteren. Je kunt er oplossingen mee bouwen die direct impact hebben op de dienstverlening van je organisatie. In onze Masterclass Internet of Things (IoT) kom je meer te weten over de mogelijkheden van een complete IoT-keten.
 
Voor wie is de Masterclass Internet of Things (IoT)?
De Masterclass Internet of Things is opgezet voor iedereen die kennis wil maken met de mogelijkheden van IoT. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met:

  • Productontwikkelingen
  • Procesverbeteringen
  • Business development
  • IT

Masterclass Internet of Things (IoT)

Wanneer: donderdag 20 februari
Hoe laat: 19.00 - 22.00 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Kosten: € 215,50
 
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je dus snel in voor de Masterclass Internet of Things (IoT) op donderdag 20 februari, dan houden wij een stoel voor je vrij.

Schrijf je in

Ontdek de mogelijkheden van Internet of Things

Marco van der Pal en Frans van der Lek van Capgemini Nederland nemen je mee in hun visie over Internet of Things. Zo Je krijg je inzicht in wat IoT is, wat je ermee kunt en wat een IoT project kenmerkt.  Zo kun je na afloop van de Masterclass een vertaalslag maken naar je eigen organisatie en nieuwe businessmodellen identificeren.

Spreker

 
Marco van der Pal
Managing Consultant IoT

Programma Masterclass IoT

18.00 - 19.00 uur
Inloop met soep en luxe broodjes

19.00 uur
- Introductie Internet of Things
- Vertalen van een business-vraagstuk in een succesvol IoT-project
- De rol van IT in een IoT-project

20.00 uur
Pauze

20.30 uur
- Opzetten van een Proof of Concept of pilot
- Het landschap, betrokkenen in uitvoering en onderhoud
- Smart Building: Real live cases en best practices: Smart Office

21.30 uur
Afsluiting
Schrijf je in