Kosteloze trainingen

Op 4 en 5 januari geeft Computrain een kosteloze training waarin jij kunt kennismaken met alle belangrijke aspecten van de agile- en scrummethodes.

Op 6 en 7 januari geeft Computrain een kosteloze training waarin jij kunt kennismaken met de beginselen van PRINCE2®.

Deelname aan deze klassikale, tweedaagse trainingen is volledig kosteloos zolang je werkzaam bent bij een bedrijf.

Agile Scrum Foundation training

De training wordt gegeven in regio Utrecht en zal het Agile Manifesto, de 12 Agile principes en methodieken en de scrummethode behandelen. Daarnaast worden er best practices en de implementatie hiervan behandeld die je direct kunt meenemen in je eigen werk.

PRINCE2® training

De training wordt gegeven in regio Utrecht en zal de basisprincipes van projectmatig werken volgens de PRINCE2®-methode behandelen. De training is speciaal ontwikkeld voor projectmedewerkers of aankomend projectleiders die zich willen voorbereiden op het deelnemen aan PRINCE2®-projecten. Voor deze training is geen specifieke vooropleiding nodig. Ervaring met projectmatig werken is een pre.

Neem direct contact op

Bel voor meer informatie een van onze opleidingsadviseurs op 030-2348500 of mail naar info@computrain.nl om je in te schrijven. Daarnaast kun je ook het contactformulier onder aan de pagina invullen. Wacht niet te lang want vol is vol!