SAFe® Product Management/Product Owner

Officieel erkende SAFe-training

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je meer inzicht krijgen in de rollen van productmanager, product owner, solutionmanager en epic owner? Dan is deze training echt iets voor jou. Het biedt je een verdieping op de training Leading SAFe®. Onder begeleiding van onze ervaren trainer leer je hoe deze rollen het beste kunnen samenwerken in een organisatie die werkt volgens het SAFe-principe. De opgedane kennis kun je direct in de praktijk toepassen.

Voor wie

Deze training is geschikt voor Release Train Engineers of agile coaches die meer willen weten over Backlog management in SAFe. Tevens is deze training uitermate geschikt voor iedereen die werkzaam is of ervaring heeft als productmanager, product owner, business owner, solution­manager, portfoliomanager, programmamanager of business­analist.

Voorkennis

Je hebt de training Leading SAFe® 4 of 4.5 gevolgd. Ervaring als product owner of agile coach in een Scaled (SAFe) omgeving is een pre.

Aanpak

Het zeer intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten in teams, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren trainer begeleidt u uitstekend in het leggen van de koppeling naar uw eigen praktijk.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het meest actuele, officiële, Engelstalige studiemateriaal van Scaled Agile Certificaat en examen.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • SAFe toepassen in de lean organisatie
 • De lean-agile mindset
 • De rol van productmanager en product owner
 • Samenwerken met lean portfoliomanagement, het opbouwen van een portfolio
 • Voortdurend controleren van de klantbehoefte
 • Uitvoeren van het Program Increment
 • Definiëren van de taken en verantwoordelijkheden van de product owner/productmanager
 • Ontwikkelen van het product owner/productmanager actieplan
 • Wat maakt een SAFe productmanager of product owner effectief?
 • Stakeholdersbetrekking bij uw portfolio
 • Communities of practices bouwen in uw bedrijf

Certificaat en examen

Na afloop van de training ontvang je het certificaat ‘SAFe® Product Management/Product Owner’ van Computrain.

Met de training ben je goed voorbereid op het examen, dat inbegrepen is bij deze training. Je legt dit examen na afloop van de training online af. Hiervoor heb je 10 dagen de tijd na ontvangst van de link. Wanneer het examen succesvol wordt afgerond, ontvang je het certificaat SAFe® 4 Product Owner/Product Manager, 1 jaar Academy Membership van de Scaled Agile Academy en toegang tot de SA memberomgeving waar materiaal gedownload kan worden en uitnodigingen worden verstuurd voor speciale SAFe events.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Den Bosch.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 1.236,-

Trainingsmateriaal: € 50,-

Examenkosten: € 100,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

SAFe® Product Management/Product Owner

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland