Cursus Overstappen naar Office 2013

Overstappen naar Microsoft Office 2013
Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenKostenoverzicht aanvragenDirect inschrijven

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Microsoft Office 2013 is de opvolger van Microsoft Office 2010. De interface van Microsoft Office 2013 is gebaseerd op de interface die is geïntroduceerd met Windows 8. Tijdens deze cursus maakt u kennis met dit vernieuwde Office-pakket. En dat u ervoor kiest deze kennismaking samen met Computrain te doen is niet meer dan logisch: niet voor niets is Computrain de grootste Microsoft Office-opleider van werkend Nederland én Microsoft Gold Learning Partner.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Bij de grootste Office-trainer van werkend Nederland bent u dus verzekerd van de beste Office-cursus die er is.

Voor wie

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die heeft gewerkt met een eerdere versie van Office en die op een praktijkgerichte manier kennis wil nemen van de veranderingen in Office 2013. Werkt u al met Office 2010, dan is deze cursus minder geschikt.

Voorkennis

U beschikt over basale kennis van de Office-applicaties uit een eerdere versie. Daarnaast kunt u omgaan met Windows.

Aanpak van de cursus

Tijdens deze klassikale, intensieve cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, krijgt u een overzicht van nieuwe en gewijzigde functies in Office 2013. Daarbij komen vernieuwde opties aan de orde en wordt er ingegaan op toevoegingen en veranderingen.

Afgewisseld met uitleg door de docent gaat u met Office 2013 aan de slag, zodat u zelf kunt ervaren hoe het werken met dit Office-pakket is. Tijdens de cursus kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken.

Studiemateriaal

In deze cursus wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt dat door de specialisten van Computrain zelf is geschreven. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen.
Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Officieel certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u van Computrain het certificaat 'Overstappen naar Microsoft Office 2013'.

Inhoud

Inhoud

 

Microsoft Windows 8 in vogelvlucht

  • Interface

De mogelijkheden van de nieuwe user interface van Microsoft Office 2013

  • Het lint
  • Werkbalk Snelle toegang
  • Samenwerken met Office 2013
  • Backstage weergave

De belangrijkste wijzigingen in Microsoft Office

  • Word: Leesmodus, doorgaan met lezen, hulplijnen bij tabellen en afbeeldingen
  • Excel: Automatisch doorvoeren, Flash Fill, Snelle analyse, nieuwe functies
  • Outlook: schermindeling, uitgebreid zoeken met hulpmiddelen
  • PowerPoint: breedbeeldpresentaties, Welkom terug!, pipet, Presentatorweergave

Tips & tricks om effectiever en slimmer te kunnen werken

Officieel certificaat

Na afloop van de cursus ontvangt u van Computrain het certificaat 'Overstappen naar Microsoft Office 2013'.

Planning
1 dag, 9.30 uur tot 16.30 uur,regio's: Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wilt u Incompanyopleidingen afnemen? Neem dan contact met ons op.

Overstappen naar Microsoft Office 2013

Maart 2018

Variant: Dag Locatie: Regio Zwolle
Kosten

Kosten

Trainingskosten € 345,50
Trainingsmateriaal € 25,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Totaalprijs (exclusief BTW) € 425,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Overstappen naar Microsoft Office 2013

Cursusvorm:

Klassikaal

Duur:

1 dag

Opleidingsvariant:

Dag

PDF downloadenDirect inschrijven

Advies nodig?

Vraag nu gratis UPDATE aan

Ik wil UPDATE aanvragen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.