Training Monitoring and Operating a Private Cloud (MOC20246)

Monitoring and Operating a Private Cloud (MOC20246)
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Deskundig en persoonlijk trainingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk trainingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken.
Vraag een trainingsadvies aan
Algemeen

Deze klassikale training geeft u inzicht in het monitoren en beschermen van een 'Private Cloud'. U leert wat de belangrijkste onderdelen zijn van de infrastructuur, de applicaties die binnen de 'Private Cloud' draaien en hoe u deze met System Center 2012 R2 kunt monitoren. Tijdens de training wordt onder andere ingegaan op het uitrollen van de Cloud services, het configureren van Clouds met Virtual Machine Manager en het inrichten van Operations Manager voor applicatieperformance.

Microsoft Gold Learning Partner

Computrain bezit de officiële Microsoft Gold Learning Competency. Tijdens de training (level 300) wordt gebruikgemaakt van Microsoft Official Courseware (MOC) en Microsoft Certified Trainers (MCT). Bij deze training kunt u Microsoft Software Assurance Training Vouchers inzetten. 1 Training Voucher kunt u inwisselen voor 1 dag training in het open rooster. Bekijk de voordelen van Software Assurance Training Vouchers bij Computrain.

Voor wie

Deze training is uitermate geschikt voor beheerders van Private Cloud-omgevingen (groot en klein) die verantwoordelijk zijn voor het monitoren en beschermen van de infrastructuur.

Voorkennis

Om deze training met succes af te ronden dient u te beschikken over:

 • Basiskennis van TCP/IP en netwerkconcepten
 • Basiskennis van Hyper-V
 • Basiskennis van opslagtechnieken
 • Begrip van virtualisatietechnieken
 • Basiskennis van Windows Server 2012 R2
 • Basiskennis van Active Directory Domain Services (AD DS)
 • Werkervaring met eerdere versies van System Center
 • Basiskennis van de configuratie van Microsoft SharePoint
 • Basiskennis van Microsoft Windows Azure
 • Begrip van cloud and data center managementprocessen

Aanpak van de training

Het programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de praktische theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie-praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt de officiële, digitale, Engelstalige Microsoft Official Courseware (MOC), die perfect aansluit bij de eisen van deze training. Op Digitaal cursusmateriaal leest u meer informatie over het gebruik van digitaal cursusmateriaal bij Computrain.

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het Microsoft-certificaat 'Monitoring and Operating a Private Cloud' van Computrain. Daarnaast bent u goed voorbereid op het officiële Microsoft-examen Monitoring and Operating a Private Cloud (70-246). Dit is een verplicht examen voor de certificering MCSE: Private Cloud. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk op Examens voor meer informatie.

Inhoud

Inhoud

Het studieprogramma behandelt de volgende interessante onderwerpen:

 • Introduction to the Private Cloud
 • Configuring and Optimizing Business Unit Clouds
 • Deploying Cloud Services
 • Monitoring Private Cloud Services
 • Configuring Application Performance Monitoring
 • Operating and Extending Service Management in the Private Cloud
 • Automatic Incident Creation, Remediation, and Change Requests
 • Problem Management in the Private Cloud
 • Automating Self-Service Provisioning
 • Private Cloud Protection and Recovery
 • Configuring Compliance in the Private Cloud
 • Configuring SLAs, Dashboards, and Widgets

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het Microsoft-certificaat 'Monitoring and Operating a Private Cloud' van Computrain. Daarnaast bent u goed voorbereid op het officiële Microsoft-examen Monitoring and Operating a Private Cloud (70-246). Dit is een verplicht examen voor de certificering MCSE: Private Cloud. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen. Kijk op Examens voor meer informatie.

Planning

5 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Code: C-MOC20246
Totaal: € 2.250,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Monitoring and Operating a Private Cloud (MOC20246)

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.