Acrobat in de Office-omgeving

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met Adobe Acrobat maak je pdf-bestanden (Portable Document Format). Het pdf-formaat werd oorspronkelijk ontwikkeld om drukwerk op de computer te kunnen voorbereiden met een maximale compatibiliteit en betrouwbaarheid. Maar inmiddels wordt het format veel breder toegepast.

Voor wie

Iedereen die betrokken is bij het vervaardigen en bewerken van pdf-bestanden in een kantooromgeving.

Voorkennis

Om deze cursus met een goed resultaat af te sluiten is kennis van en ervaring met Windows nodig. Verder werk je regelmatig met een of meer onderdelen van Office. Tijdens de cursus werk je met Office 2010, maar als je gewend bent met een oudere versie van Office te werken is dat geen probleem.

Aanpak

In deze klassikale cursus, waarin theorie en praktijk elkaar afwisselen, maak je kennis met Acrobat en word je vertrouwd gemaakt met de mogelijkheden van dit programma.

NB: Tijdens deze cursus worden de grafische aspecten (certified pdf, kleurmanagement en -scheidingen, overdrukinstellingen en preflight) niet behandeld.

Studiemateriaal

In deze cursus wordt het meest actuele studiemateriaal gebruikt dat door de specialisten van Computrain zelf is geschreven. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De cursus wordt verzorgd met Nederlandstalige software.

Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de cursus nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Beginnen met formulieren

  • Wat heb je nodig
  • Jouw brondocument
  • Een formulier verspreiden
  • Ingevulde gegevens verwerken

Statische formulieren maken in Acrobat

  • Ingescande formulieren digitaliseren
  • Digitale formulieren (bijvoorbeeld uit Word of Excel) converteren naar pdf
  • Pdf-documenten voorzien van formuliervelden

Verspreiden van formulieren

Ingevulde gegevens verwerken

Officieel certificaat

Na afloop van deze cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Acrobat in de Office-omgeving’ van Computrain.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 766,-

Trainingsmateriaal: € 75,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Acrobat in de Office-omgeving

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland