Kostenoverzicht aanvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en je ontvangt direct per e-mail een overzicht van de totale investering met specificatie. Om het kostenoverzicht te kunnen verzenden hebben wij onderstaande gegevens nodig.
* Verplicht veld
 
Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op jouw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van Computrain is van toepassing op dit formulier.

Privacy & Data Protection Foundation

Voor duidelijk inzicht in de omgang en het gebruik van persoonsgegevens

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Privacywet- en regelgeving (onder andere de Wbp) is voor elk bedrijf van belang en er wordt steeds strikter op naleving gecontroleerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Het is dus belangrijk dat je organisatie daar op de juiste manier mee omgaat. In deze training krijg je een overzicht van de plichten die jouw organisatie heeft ten opzichte van de rechten van diegenen waarvan je persoonsgegevens verzamelt. Zodat je in je eigen omgeving adequaat advies kunt geven over hoe hiermee om te gaan.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken krijgt met het verzamelen, bewerken of beheren van persoonsgegevens en die wil of moet weten hoe met persoonsgegevens om moet worden gegaan. Denk aan bijvoorbeeld:

  • Medewerkers in een call center, helpdesk of administratieve afdeling
  • Alle soorten accountants
  • Financieel professionals

Voorkennis

Voor deze training is geen bijzondere voorkennis vereist. Enige affiniteit met privacy, beleid en informatiebeveiliging verdient echter wel de voorkeur.

Aanpak

Doel van deze klassikale training is dat je kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee je organisaties optimaal kunt helpen met digitale beveiligingsvraagstukken. Na afloop van deze praktijkgerichte en boeiende opleiding heb je kennis in alle facetten waar je mee te maken krijgt op het gebied van informatiebeveiliging. Ervaren en deskundige docenten informeren je over de meest recente ontwikkelingen binnen dit vakgebied.

Studiemateriaal

In deze training wordt de meest actuele literatuur gebruikt. Tevens beschik je over onze online leeromgeving e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

Privacy Fundamentals

  • Privacy
  • Algemene regelgeving databescherming
  • Definities
  • Rechtmatigheid van verwerking
  • Datalekken
  • Privacy begeleiding

Privacy in de praktijk

  • Beleidsregels
  • Social media en marketing
  • Privacy effect beoordeling

Organiseren van privacy

  • Taken, rollen en verantwoordelijkheden
  • Overeenkomst met betrekking tot verwerking data
  • Data verwerken

Officieel certificaat

Deze training bereidt je voor op het officiële examen Privacy & Data Protection Foundation. Deze certificering is erkend door het Cyber Security & Governance Certification Program (SECO Institute) en maakt onderdeel uit van de Privacy & Data Protection Certification Track.

Na voltooiing van de training ben je volledig voorbereid om deel te nemen aan het examen Privacy & Data Protection Foundation. Dit examen wordt afgenomen bij EXIN en is niet inbegrepen bij deze training.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Data en plaatsen

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Trainingskosten
€ 1.086,-
Trainingsmateriaal
€ 100,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.295,-

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Privacy & Data Protection Foundation

Cursusvorm

Klassikaal Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Duur

2 dagen

Studievormen

Dag

Vakgebieden

Business IT

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland