Microsoft Azure Administrator (AZ-103) - Azure Academy Accelerate

Ontwikkel je verder tot Azure administrator

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De mogelijkheden ontdekken die Azure jou biedt als beheerder? In dit hybride Azure Accelerate programma, dat bestaat uit online studie plus 2 online trainingsdagen onder leiding van een Microsoft Certified Trainer, leer je wat je daarvoor nodig hebt en word je optimaal voorbereid op het examen AZ-103: Microsoft Azure Administrator.

Daarom Computrain

  • Meer dan 80% van de deelnemers is zeer tevreden
  • Snel en doelmatig je kennis ontwikkelen
  • Direct toepassen wat je hebt geleerd
  • Trainingen gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)

Voor wie

Je bent IT-professional en wilt je verder ontwikkelen tot Azure administrator.

Voorkennis

Je hebt kennis van en ervaring met operating systems, virtualisatie, cloud infrastructure, storage infrastructure en networking. De training Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) is een goede voorbereiding.

Aanpak en studiemateriaal

Na inschrijving voor de training krijg je toegang tot de benodigde studiematerialen op het Azure Academy leerportaal om een aantal weken te kunnen studeren. Houd rekening met 4 weken voorbereiding van gemiddeld 8-10 uur studie per week. Je ontvangt van ons een officieel MeasureUp-proefexamen om je kennis te testen.

Vervolgens vindt op 12 en 13 juni 2019 van 09.00 uur tot 16.00 uur de gezamenlijke online training plaats. Deze training is Engelstalig en wordt verzorgd door een Microsoft Certified Trainer. Je neemt online aan deze gezamenlijke training deel, vanuit huis of vanaf je eigen werkplek.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

  • Manage Subscriptions and Resources
  • Implementing and Managing Storage
  • Deploying and Managing Virtual Machines
  • Configuring and Managing Virtual Networks
  • Managing Identities

Examen

Je sluit het trainingsprogramma af met het examen AZ-103: Microsoft Azure Administrator. De examenvoucher is inbegrepen in de kosten.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 900,-

Trainingsmateriaal: € 500,-

Examenkosten: € 195,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

Microsoft Azure Administrator (AZ-103) - Azure Academy Accelerate

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland