MTA Cloud Fundamentals (MTA-examen 98-369) (MOC40369)

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De training MTA Cloud Fundamentals (MTA-examen 98-369) is een van de trainingen in het Microsoft Technology Associate (MTA)-programma. MTA is een wereldwijd erkend certificeringsprogramma dat gericht is op fundamentele IT-kennis. Al met het behalen van 1 examen behaal je een MTA-certificering en zet je een eerste stap in de wereld van de IT.

Daarom Computrain

 • Meer dan 80% van de deelnemers is zeer tevreden
 • Snel en doelmatig je kennis ontwikkelen
 • Direct toepassen wat je hebt geleerd
 • Trainingen gegeven door Microsoft Certified Trainers (MCT)

Voor wie

Deze training is een ideale instap voor diegenen die een carrière in de IT op het gebied van het beheren van Microsoft cloudservices willen beginnen.

Voorkennis

Je hebt geen specifieke voorkennis op het gebied van IT nodig om aan deze training deel te nemen.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in je praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer van Computrain behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 50-50.

Studiemateriaal

Computrain gebruikt het officiële en meest actuele studiemateriaal, dat perfect aansluit bij de eisen van deze training. Meer informatie over het gebruik van digitaal studiemateriaal bij Computrain lees je op www.computrain.nl/digitaal_cursusmateriaal.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Understand the cloud

 • Describe: cloud principles and delivery mechanisms, cloud security requirements and policies, how a cloud service stays up to date and available, the different types of cloud services
 • Enable Microsoft cloud services
 • Identify the requirements and dependencies for using Office 365 and Microsoft Intune
 • Select a cloud service plan
 • Sign up for cloud services
 • Set up the initial configuration of cloud services

Administer Office 365 and Microsoft Intune

 • Create users and groups, and assign services and licenses
 • Assign permissions in Office 365 and Microsoft Intune
 • Monitor service health in Office 365 and Microsoft Intune

Use and configure Microsoft cloud services

 • Configure: Exchange Online, SharePoint Online, including OneDrive, Lync Online, Microsoft Intune

Support cloud users

 • Resolve: sign-in and Office application installation issues, email and calendar issues, SharePoint and OneDrive issues, Lync issues

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvang je het Microsoft-certificaat ‘MTA Cloud Fundamentals (MTA-examen 98-369)’ van Computrain. Deze training is een zeer goede voorbereiding op het MTA-examen Cloud Fundamentals (98‑369). Je schrijft je apart in voor dit examen.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 1.006,50

Trainingsmateriaal: € 100,-

Examenkosten: € 155,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

MTA Cloud Fundamentals (MTA-examen 98-369) (MOC40369)

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland