RH299-Bundle: RHCE Certification Lab with RHCSA and RHCE Exams (RH300)

Intensieve praktijktraining

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze compacte en intensieve training word je optimaal voorbereid op de RHCSA- en RHCE-examens. Computrain werkt uitsluitend met professionele, gecertificeerde Red Hat Linux-trainers, zodat je verzekerd bent van de best mogelijke voorbereiding op je examen.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ervaren senior systeembeheerders met minimaal 3 jaar Linux-praktijkervaring en ervaren Solaris-systeem­beheerders met een succesvol afgeronde training Red Hat Enterprise Linux for Solaris Administrators (RH290). Heb je een training RHCSA Rapid Track Course (RH200) gevolgd, dan adviseren wij je in plaats van deze training de training Red Hat System Administration III (RH254) te volgen.

Voorkennis

Voor deze training is geen specifieke voorkennis op het gebied van Red Hat Linux vereist. Enige voorkennis op het gebied van systeembeheer is een pre.

Aanpak

Onder begeleiding van een zeer ervaren Red Hat Linux-trainer word je optimaal voorbereid op de RHCSA- en RHCE-examens. In deze klassikale training worden de trainingen RHCSA Fast Track Course (RH199) en Red Hat System Administration III (RH254) gecombineerd. De stof van beide trainingen (in totaal 8 dagen) wordt in deze training gecomprimeerd tot 5 dagen. Aan het einde van deze training ben je uitstekend voorbereid op de examens RHCSA en RHCE.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, Engelstalig Red Hat-studiemateriaal. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met je mededeelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

Package Management

Network Management

Storage Management

Account and Authentication Management

Installation, Kickstart, and Virtualization

SELinux and Firewall Management

Web Service

Email Service

Network File-Sharing Services

Officieel erkend

Computrain is Red Hat Certified Training Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en dat de training perfect aansluit op de exameneisen.

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat ‘RHCE Certification Lab with RHCSA and RHCE Exams’ van Computrain.

Daarnaast maak je de examens RHCSA en RHCE.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 5 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio !!GEEN GEGEVENS!!.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.727,50

Trainingsmateriaal: € 200,-

Examenkosten: € 515,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

RH299-Bundle: RHCE Certification Lab with RHCSA and RHCE Exams (RH300)

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland