RH254-Bundle: Red Hat System Administration III with RHCSA and RHCE Exams (RH255)

Behaal je RHCSA- en RHCE-certificaat

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland

Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je naast het RHCSA-certificaat ook het RHCE-certificaat behalen? In een intensieve training word je onder leiding van professionele Red Hat-trainers optimaal voorbereid op de RHCSA- en RHCE-examens. In deze praktische training staat jouw praktijk centraal.

Voor wie

Deze intensieve training is speciaal voor senior ­Linux-systeembeheerders die behoefte hebben aan professionele vaardigheden op het gebied van networking en security. Deze training is ook voor Linux IT-professionals, die naast het RHCSA-certificaat ook het RHCE-certificaat willen behalen en voor ­Linux IT-professionals die in het bezit zijn van ­kennis en ervaring op het niveau van RHCSA.

Voorkennis

Om deze training met goed gevolg af te ronden en de RHCSA- en RHCE-certificaten te behalen is de volgende voorkennis noodzakelijk:

 • RHCSA Rapid Track Course (RH200) of Red Hat System Administration I en II
 • Ervaring op het niveau van de RHCSA Rapid Track Course
 • Vaardigheden op het niveau van RHCSA

Twijfelt je of je het juiste niveau bezit voor het volgen van deze training en het behalen van de RHCSA- en RHCE-examens? Doe dan de online pre-assessmenttest op redhat.com/explore/pre‑assessment.

Aanpak

In deze klassikale training ligt de nadruk op het toepassen van de theorie in de praktijk van de professio­nele Linux-systeembeheerder. De focus ligt op het vervolmaken van je vaardigheden op het gebied van veilig configureren, installeren en beheren van network services, zoals DNS, Apache, SMTP en network file sharing. Een uiterst belangrijk aspect tijdens deze training is security. Je besteedt ruimschoots aandacht aan monitoring, packet filtering, access controls en SELinux. Na het volgen van deze training beschik je over kennis en vaardigheden op het niveau van RHCSA en RHCE.

Studiemateriaal

Tijdens deze training wordt gebruikgemaakt van officieel, Engelstalig Red Hat-studiemateriaal. Tevens beschik je over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met je mededeelnemers.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Inhoud

 • Getting Started with the Classroom Environment
 • Enhance User Security
 • Bash Scripting and Tools
 • File Security with GnuPG
 • Software Management
 • Network Monitoring
 • Route Network Traffic
 • Secure Network Traffic
 • NTP Server Configuration
 • File Systems and Logs
 • Centralized and Secure Storage
 • SSL-Encapsulated Web Services
 • Web Server Additional Configuration
 • Basic SMTP Configuration
 • Caching-only DNS Server
 • File Sharing with NFS
 • File Sharing with CIFS
 • File Sharing with FTP
 • Troubleshooting Boot Process

Officieel erkend

Computrain is Red Hat Certified Training Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen en dat de training perfect aansluit op de exameneisen.

Officieel certificaat

Na afloop van de training ontvang je het certificaat ‘Red Hat System Adminstration III with RHCSA and RHCE Exams’ van Computrain.

De training wordt op de laatste dag afgesloten met de officiële RHCSA- en RHCE-examens.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Duur en plaatsen

Deze training duurt 5 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Trainingskosten: € 2.575,50

Trainingsmateriaal: € 200,-

Examenkosten: € 515,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

RH254-Bundle: Red Hat System Administration III with RHCSA and RHCE Exams (RH255)

Ervaren en gecertificeerde trainers

Kleine klassen met ruimte voor veel interactie

Leslocaties door heel Nederland