AXELOS examen aanvragen

Vanaf 1 november 2019 worden AXELOS-trainingen en -examens alleen nog in combinatie aangeboden. Dat betekent dat vanaf die datum ook bij Computrain-trainingen als ITIL®, PRINCE2® en MSP® de examens zijn inbegrepen.

Je kunt het examen dat bij jouw afgeronde training hoort, en dus bij de prijs inbegrepen is, boeken via deze pagina. Je hoeft hiervoor niets bij te betalen.

Computrain heeft twee grote examenlocaties in Utrecht en Amsterdam speciaal ingericht voor het afnemen van verschillende IT-examens. Net als bij alle andere examens bepaal je zelf de werkdag en het tijdstip waarop je het examen aflegt. Zo biedt Computrain als enige IT-opleider de mogelijkheid om op zaterdag of in de avonduren examen te doen.

Examens boeken

Zoek hieronder jouw examen en schrijf je in. Wij regelen dan verder de deelname aan het examen.

Opleiding

Examens verschuiven of annuleren

Indien je onverhoopt een examen wilt verplaatsen of annuleren, dan gelden de volgende examenvoorwaarden:

  • Tot 10 werkdagen voor de examendatum is het mogelijk om een examen te verplaatsen of te annuleren. Hiervoor worden administratiekosten van € 95,- in rekening gebracht.
  • Binnen 10 werkdagen zijn de volledige examenkosten verschuldigd.

Meer informatie of advies nodig?

Wil je meer weten over een specifiek examen of inschrijving? Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs op via het contactformulier of via info@computrain.nl.