Digitale skills ontwikkelen? Bij de volgende trainingen krijg je een I.AMDIGITAL e-learning gratis!

Ook in jouw functie worden digitale skills steeds belangrijker. Je wilt namelijk ook na alle digitale ontwikkelingen je werkzaamheden goed blijven uitvoeren. Of er zelfs nog een schepje erbovenop doen, door te gaan voor een nieuwe uitdaging. Daar geeft een Computrain-training de handvatten voor. En nu krijg je tijdelijk een I.AMDIGITAL e-learning er gratis bij!

Je kunt niet om de digitale ontwikkelingen heen. Als organisatie niet, als IT-professional niet, maar ook als IT-leek niet. Binnen elke functie heeft men te maken met digitalisering; en nu we veel thuis blijven werken des te meer! De kans is groot dat je alle digitale systemen nog niet van binnen en buiten kent. IT speelt een steeds belangrijkere rol binnen vakgebieden die voorheen niks met IT te maken hadden. Van elektriciens tot kassamedewerkers en zorgpersoneel. En van receptionist tot huisarts, gebouwenbeheerder en wetenschappelijk docent. Nieuwe systemen vragen om nieuwe skills. Dat kan een uitdaging zijn als je al tientallen jaren gewend bent om zonder deze nieuwe ontwikkelingen te werken. Uit een onderzoek van de overheid, onder 1.853 Nederlandse burgers, blijkt zelfs dat 70% van de bevolking niet op een veilige manier online zaken kan regelen. Door de juiste kennis op te doen, is dat binnen no-time opgelost.
 
Hoe blijf jij alle nieuwe systemen de baas? En hoe zet je alle nieuwe digitale mogelijkheden in binnen jouw functie? Dat leer je binnen no-time tijdens één van de volgende trainingen. Leuk om te weten: Je krijgt de I.AMDIGITAL-module gratis bij een van de volgende trainingen als je je vóór 30 september inschrijft en ‘m in 2021 nog volgt. Wat je ervan kunt verwachten? Een rondleiding door de digitale wereld van nu. Én kennis over de kansen en uitdagingen die deze je bieden. I.AMDIGITAL geeft je een extra digitale boost!

Bij deze trainingen krijg je de I.AMDIGITAL-module gratis

 

Sparren over een training die bij jou past?

We staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je een persoonlijk advies te geven. Bel naar 030 2 008 090 of mail naar info@computrain.nl.

Wellicht ook interessant