Training PMI Projectmanagement

PMP Project Management Professional
Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden
Algemeen

De rol van projectleider is er een met veel verantwoordelijkheden. Uiteindelijk wordt u immers afgerekend op het resultaat van het betreffende project. Hierbij is het noodzakelijk dat u de diverse teamleden op één lijn krijgt. Deze training leert u, aan de hand van Project Management Body of Knowledge, de best practices op het gebied van projectmanagement.

Voor wie

De training is bedoeld voor projectleiders en projectmanagers.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist. Wel is het een voordeel als u al enige projectmanagementervaring heeft.

Aanpak van de training

De training wordt verzorgd door onze businesspartner ISES. Deze klassikale training is bijzonder praktijkgericht opgezet en wordt verzorgd door ervaren trainers met veel kennis van projectmanagementmethoden. Bij voldoende uren ervaring kunt u examen doen en daardoor het internationaal erkende PMP op uw naam zetten. De training bestaat voor 2/3 uit zelfstudie. Gedurende de training PMI is er e-mailbegeleiding door uw docent voor vragen, opdrachten en procesbegeleiding.
Na afloop van de training bent u in staat:

 • Het vakgebied projectmanagement te overzien volgens de PMBOK
 • Projectmanagementprocessen en -tools in de praktijk toe te passen
 • Situaties volgens de PMBOK te beoordelen
 • Internationaal projectmanagement taalgebruik te hanteren
 • Mits voldoende ervaringsuren, examen te doen om de titel PMP aan uw naam toe te voegen

Studiemateriaal

Wij gebruiken het meest actuele, Engelstalige, studiemateriaal, dat perfect is afgestemd op de exameneisen en de ontwikkeling van uw competenties. Daarnaast wordt belangrijke literatuur gebruikt zoals de PMBok Guide en de PMP Exam Prep. Tevens beschikt u over een zeer moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft en aanvullende informatie. Daarnaast kunt u makkelijk communiceren met de overige deelnemers.Inhoud

Inhoud

 • Project management framework
 • Integration management
 • Scope management
 • Time management
 • Cost management
 • Quality management
 • Humanresourcesmanagement
 • Communication management
 • Risk management
 • Procurement
 • Professional responsibility
Planning

4 dagen, 9.30 uur tot 16.30 uur. Regio's: Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bedankt voor uw interesse voor een inschrijving in deze training. Wilt u meer weten over de startdata en locaties van deze training, dan adviseert ons Computrainteam u graag op het nummer: 030 - 234 8500. U kunt hier ook uw gegevens achterlaten zodat wij u contacteren voor verdere informatie. We zien uw inschrijving graag tegemoet!


Kosten

Kosten

Code: C-PMPM
Totaal: € 2.763,-
Inclusief locatie- en arrangementskosten, exclusief btw.

Locatie- en arrangementskosten

Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze businesspartners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Wordt er enkel een totaalprijs vermeld, dan kan het zijn dat op een deel van deze samengestelde prijs btw van toepassing is.

PMI Projectmanagement

Cursusvorm:

Klassikaal

Opleidingsvariant:

PDF downloaden

Advies nodig?

Update aanvragen

Ik wil Update ontvangen
Terug naar boven

Onze website maakt gebruik van cookies.