Oracle Application Server 10g Administrator OCP

Als Oracle Certified Professional - Oracle Application Server administrator hebt u kennis om Oracle Application Server 10g te beheren. U hebt kennis die essentieel is om ondernemingen te helpen om succesvol te zijn in de internet business. OCP's focussen op de meer geavanceerde onderwerpen zoals high availability concepts en het effectief installeren en managen van niet-standaardinstallaties. Additioneel hebben OCP's hands-on lab-based ervaring met het product.

Onderwerp
Oracle Application Server 10g.

Doelgroep
Assoiciate Web Administrator in een Oracle Application Server 10g-omgeving: Web Administrators.

Cursussen
Voor een optimale voorbereiding op de eisen die Oracle stelt biedt Computrain officiƫle Oracle-trainingen aan.

Aantal cursusdagen
Na het behalen van de OCA - Oracle 10g Web Administrator hebt u nog 5 dagen cursus nodig voor de opleiding tot OCP - Oracle 10g Web Administrator. Voor het juiste advies over de te kiezen cursussen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Examens
Om de Oracle Certified Professional - Oracle Application Server 10g Administrator - certificering te behalen dient u na het behalen van uw Oracle Certified Associate nog een examen te behalen. Oracle-certificeringsexamens kunnen bestaan uit multiplechoicevragen, open vragen en interactieve grafische vragen. Het zijn conventionele examens, waar u uit een vast aantal vragen het benodigde aantal punten dient te halen.

Benodigde voorkennis
De kandidaat dient te beschikken over de certificering: Oracle Certified Associate - Oracle Application Server 10g administrator.