Verbeter jouw governance, risk en compliance

Hoe houd je inzicht in je bedrijfsprocessen en bereik je efficiënt je doelen met het oog op wet- en regelgeving en risico’s? We maken privacy, information security, governance, risk en compliance begrijpelijk tijdens onze Masterclass Governance, Risk en Compliance, donderdagavond 12 september in Utrecht.

Privacy en information security staan tegenwoordig op elke directieagenda. Imagoschade of boetes wegens het niet naleven van de AVG en ePrivacy Verordening wil iedereen voorkomen. Daarom zoeken veel organisaties naar een manier om goed zicht te hebben op hun bedrijfsprocessen en werkwijzen. Hoe houd je efficiënt en permanent de controle? 

Governance, risk en compliance (GRC) verwijst naar jouw strategie omtrent zaken als bestuur, risico’s en voldoen aan wet- en regelgeving. Heb jij voldoende vakkennis om collega’s strategisch te adviseren? Kun jij uitdagingen omzetten in kansen voor je organisatie? We helpen je op weg met jouw governance, risk en compliance tijdens de Masterclass GRC, donderdagavond 12 september in Utrecht.

Schrijf je in

Voor wie is de Masterclass GRC?

De Masterclass Governance, Risk en Compliance is onder meer interessant voor professionals in deze functies:

  • Chief Financial Officer (CFO)
  • Chief Privacy Officer (CPO)
  • Professional verantwoordelijk voor AVG, certificering en kwaliteit
  • Privacy-expert met certificering CIPP/E, CIPM of CIPT
  • Certified Information Security Professional: CISSP, CISM, CISO, Information Security Officer, Certified Implementor ISO 27001, informatiemanager, IT-manager
  • Auditor of manager: CISA, Certified Auditor ISO 27001
  • Kwaliteitsmanager, KAM, risk manager
  • Consultant met bovenstaande certificeringen

Masterclass Governance, Risk en Compliance

Wanneer: donderdag 12 september
Hoe laat: 18.00 - 21.30 uur
Waar: BCN Utrecht CS
Kosten: € 215,50

Schrijf je in

GRC, privacy en information security made easy 

Aan de slag met de uitdagingen omtrent privacy en information security binnen jouw organisatie? Als privacy- of securityprofessional wil je zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing komen. Ook ben je verantwoordelijke voor aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, een up-to-date digitaal dossier en streef je naar continue kwaliteitsverbetering. De directie wil met één druk op de knop kunnen zien dat alles onder controle is. Ook de betrokkenheid van de hele organisatie is essentieel voor succes. Je leert er meer over tijdens de Masterclass GRC.

Sprekers

Arthur van Wees
Arthur's Legal

Ron Boscu
CompLions - GRC

Programma Masterclass GRC

18.00 - 19.00 uur

Inloop met soep en luxe broodjes

 

Privacy biedt Kansen door Arthur’s Legal
De Digitale Tijden waarin we werken en leven hebben gezorgd dat wet- en regelgeving is aangepast. Of nog wordt aangepast.
De AVG 2018 is een versie 2.0 van de richtlijn uit 1995. Het combineren van zowel legacy met nieuwe dynamische realiteit en risico’s als AVG veroorzaakt op zich ook weer de nodige hoofdbrekens. Maar het biedt ook kansen.
Hoe zet je dat op? Wat moet vooral anno 2019 de aandacht hebben? Hoe houd je het continue bij? Hoe laat je zien dat je het op orde hebt?
En hoe zet je deze uitdagingen om in kansen waarop je organisatie en belanghebbenden duurzaam kunnen bouwen?

 

Pauze

 

Privacy & GRC made easy, Ron Boscu
Als professional wil je zo efficiënt en makkelijk mogelijk tot een structurele oplossing komen, inclusief aantoonbare procesborging, omgekeerde bewijslast, een up-to-date digitaal dossier en streef je naar continue kwaliteitsverbetering waarbij je met een druk op de knop de directie kan laten zien dat alles onder controle is. Hier leer je hoe je van je “Privacy & GRC Challenge” een “Masterpiece” maakt.

21.30 uur

Afsluiting