Maatwerk

Computrain heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van standaard incompanytrainingen binnen ondernemingen en het op maat maken van trainingsprogramma’s en -trajecten. Alle opleidingen en trainingen van Computrain, kunnen binnen uw organisatie uitgevoerd worden. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk CEDEO-onderzoek blijkt dat onze incompany trainingsaanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement oplevert.
 
Er is sprake van een maatwerktraining als er meer nodig is dan een standaardtraining om de gewenste oplossing te bereiken. Voorafgaand aan het opstarten van een maatwerktraining of -opleidingstraject gaan we samen met u aan de slag om uw specifieke opleidingsvraag te verhelderen en deze vervolgens te vertalen naar concrete en haalbare leerdoelstellingen. Uiteraard is uw wens het uitgangspunt. In overleg bepalen we de inhoud, vorm en werkwijze van de training en maken we een plan van aanpak om het geleerde in de praktijk te waarborgen. De training zal gericht zijn op de specifieke branche van uw onderneming en specifieke activiteiten van uw medewerkers. U bepaalt zelf het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Elke maatwerktraining kan zowel binnen uw organisatie gevolgd worden als in een van de Computrain opleidingscentra. 

De partner die meedenkt en samenwerkt

Computrain wil graag meer zijn dan een betrouwbare leverancier van IT-opleidingen, -trainingen en -maatwerkoplossingen. Dit doen we door ondernemingen en individuen inzicht te geven in waar men staat en hoe met effectieve ontwikkeltrajecten de gewenste situatie bereikt kan worden. We geven invulling aan competentiemanagement en knowledgemanagement. Hierbij maken we gebruik van best practices en kennisbronnen.
 
Als onderdeel van NCOI Groep werkt Computrain samen met diverse opleiders. Hierdoor reiken onze mogelijkheden verder dan ons eigen aanbod van IT-opleidingen en -trainingen. Het is voor ons een kleine stap om bijvoorbeeld de expertise van businesspartner Boertien Vergouwen Overduin op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leidinggeven te koppelen aan maatwerktrainingen voor uw onderneming. Ook op het gebied van onder andere bedrijfskunde hebben we vele mogelijkheden, doordat het uitgebreide aanbod van NCOI makkelijk te integreren is in onze IT-maatwerktrainingen. Hierdoor zijn er ook volop mogelijkheden naar een erkend MBO-, HBO- of Masterprogramma. 

Maatwerkofferte aanvragen

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op. U kunt de afdeling Salessupport InCompany van Computrain bereiken per e-mail: incompany@computrain.nl of laat uw gegevens achter in het contactformulier.