Microsoft Virtualisatie: Bent u al up-to-date?

Samen met Microsoft biedt Computrain u de kans om gratis het examen Windows Server 2008 R2, Server Virtualization (70-659) af te leggen. Een mooie gelegenheid om uw opgedane praktijkervaring om te zetten in de wereldwijd erkende certificering van Microsoft. Let op: deze aanbieding geldt zolang de vooraad strekt!

Wilt u zich toch liever met een cursus op het examen voorbereiden? Dan kunnen we u daar bij helpen met de training Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization. Als u zich inschrijft voor deze cursus, kunt u na afloop alsnog gratis het examen afleggen.

Stuur een e-mail naar testing@computrain.nl om u aan te melden voor het gratis examen Windows Server 2008 R2, Server Virtualization (70-659) en vermeld hierbij duidelijk uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer. U ontvangt hierna nadere informatie over de inschrijfprocedure.

Inschrijven voor de training kan via deze link: Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization.

Wilt u vooraf informatie over de certificering of de bijbehorende cursus, of bent u niet zeker van uw huidige voorkennis? Neem dan contact op met een van onze in Windows gespecialiseerde productspecialisten voor een gratis telefonische intake, per mail: windows@computrain.nl.