Met het Office Performance Plan helpt Computrain u en uw organisatie om het beste uit uw mensen te halen door ze productiever en efficiƫnter te laten werken. Het plan is erop gericht uw werknemer de kennis en vaardigheden te laten opdoen die voor zijn functie van belang zijn.

Het plan bestaat uit 4 stappen die gezamenlijk met u of uw werknemers worden doorlopen.

Stap 1
Aan de hand van de rol of functie van de medewerkers wordt bepaald wat de noodzakelijke kennis en vaardigheden van uw medewerkers zijn. We doen dit aan de hand van de functieniveaumatrix. Deze matrix bevat de meest voorkomende functiegroepen en het niveau waarop iemand in deze functiegroep een bepaalde applicatie dient te beheersen. Deze matrix is tot stand gekomen met alle kennis en ervaringen die Computrain in haar lange historie heeft opgedaan op het gebied van Office- trainingen.

Stap 2
De voorkennis die een werknemer op het gebied van een bepaalde applicatie al heeft, wordt getoetst aan de hand van een kennistest.

Stap 3
Door stap 1 en 2 te combineren weten we wat de opleidingsbehoefte is van uw medewerker. Deze opleidingsbehoefte wordt door onze specialisten verwerkt in een opleidingsadvies. Dit opleidingsadvies geeft aan hoe het gat tussen de huidige situatie en de gewenste situatie kan worden opgevuld.

Stap 4
Door uw medewerkers op te leiden volgens het opleidingsadvies wordt het kennisgat opgevuld. De opleiding vindt plaats in ons studiecentrum waar kleine kennishiaten flexibel kunnen worden opgevuld, of op een van de leslocaties in Nederland via ons landelijk geplande klassikale open rooster.

Wilt u meer weten over dit unieke assessment en onze flexibele manier van opleiden? Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van een passende keuze. Neem contact met ons op via het contactformulier of laat uw gegevens achter via onderstaande knop.