Ontdek de mogelijkheden met een training SharePoint

Verbazingwekkend wat er allemaal mogelijk is met SharePoint. Het samenwerken aan voorstellen en het delen van informatie zijn maar een paar voorbeelden. Computrain verzorgt zowel technische SharePoint-trainingen als trainingen voor gebruikers. Van beginner tot gevorderden. Laat u verbazen door de veelzijdigheid van SharePoint en leer hoe het kan helpen bij de samenwerking in uw organisatie.

Trainingen SharePoint Content Management, Workflow en Designer

Alle SharePoint-trainingen voor gebruikers zijn door onszelf ontwikkeld en zijn uniek in Nederland. De trainingen behandelen aspecten als het plaatsen van content, maken van subsites, het vormgeven van pagina’s en het maken van workflows in SharePoint.

Trainingen SharePoint Developing, Designing, Deploying en Configuring

Voor systeembeheerders, SharePoint-administrators, supportmedewerkers en .NET-ontwikkelaars verzorgt Computrain verschillende trainingen over de technische aspecten van SharePoint. De trainingen behandelen aspecten als het beheren, monitoren en uitrollen van een SharePoint-omgeving en het bouwen van applicaties op een SharePoint-platform.

SharePoint-certificeringen

Met de trainingen voor SharePoint kunt u bij Computrain ook certificeren. Naast de meer technische MCTS-certificeringen zijn ook de MCITP- en MCPD-certificeringen beschikbaar. Computrain verzorgt verschillende trainingen voor het behalen van uw SharePoint 2010-certificeringen:

Certificering Training Examen
MCTS Microsoft SharePoint 2010, Configuration Configuring and Managing Microsoft SharePoint 2010 (MOC10174) TS: Microsoft SharePoint 2010, Configuring (70-667)
MCITP SharePoint Administrator 2010 Designing and Deploying Microsoft SharePoint 2010 (MOC10231) PRO: Microsoft SharePoint 2010, Administrator (70-668)
     
MCTS SharePoint 2010, Application Development Microsoft SharePoint 2010 Application Development (MOC10175) TS: Microsoft SharePoint 2010, Application Development (70-573)
MCPD SharePoint Developer 2010 Designing and Developing Microsoft SharePoint Server 2010 (MOC10232) PRO: Designing and Developing Microsoft SharePoint 2010 Applications (70-576)

Vragen over een of meer van de trainingen SharePoint?

Heeft u vragen over een of meer SharePoint-trainingen, neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@computrain.nl.