IPMA-opleidingen en -trainingen

IPMA-certificering interessant voor projectmanagers 
De IPMA-certificering is voor jou als projectmanager zeer interessant. Wil je leren werken volgens de standaarden van de International Project Management Association en een IPMA-certificaat behalen? Volg dan bij Computrain een training IPMA-D, -C of -B.

Na een IPMA-training of -opleiding kun je projecten beter beheersen

Wil je in aanmerking komen voor de IPMA-certificering? Kies dan voor een training en examen IPMA-D, -C of -B van Computrain en word een gecertificeerd (senior) projectmanager. Je leert werken volgens de standaarden en richtlijnen van de International Project Management Association. Na afloop van een training kun je projecten beter beheersen. 

Certificering voor IPMA-D, -C of -B?

De trainingen IPMA-D, -C en -B verschillen van elkaar. Welke IPMA-certificering is voor jou interessant?

In de IPMA-D-training tot Certified Project Management Associate (CPMA) draait het om doelen stellen, faseren, beheersen en beslissen. Daarnaast leer je meer over onder andere budgetteren, earned value analysis, voortgangsbewaking en planningstechnieken (CPM, PERT en GANTT). Dat doe je aan de hand van praktijksituaties.

Wil je jezelf tot Certified Project Manager (CPM) ontwikkelen? Kies dan voor de training IPMA-C. In deze training verdiep je je in projectcontent, -voorbereiding, -organisatie en -omgeving en in risicomanagement.

In de training IPMA-B tot Certified Senior Project Manager (CSPM) leer je hoe je complexe projecten kunt leiden. Daartoe oefen je met praktische situaties.

De voordelen van de IPMA-certificering

De IPMA-certificering brengt voordelen met zich mee. Met een IPMA-certificaat in handen bewijs je dat je over de juiste competenties en vakkennis beschikt en aan hoge eisen voldoet. Dat geeft duidelijkheid. Het niveau van de manier waarop je complexe projecten leidt, verschilt immers met dat van andere projectmanagers. Met de internationaal erkende IPMA-certificering weet je waar je staat. De IPMA-certificering geeft ook inzicht in jouw kwaliteiten. Je kunt daardoor ook zelf beoordelen op welk gebied jij je verder wilt ontwikkelen.

Hulp nodig?

We helpen je graag vooruit. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op. Of laat je gegevens achter, dan hoor je snel van ons.