Online leren is niet meer weg te denken uit de huidige samenleving en het is tegenwoordig belangrijker dan ooit dat u uw cursus kunt volgen waar en wanneer dit u het beste uitkomt. Klassikaal trainen onder begeleiding van een docent is echter nog steeds de meest populaire manier van trainen. 

Het geheel vernieuwde Computrain Connected biedt u het beste van beide werelden. U woont diverse klassikale trainingen gewoon vanaf uw werk of thuis bij. Zo is uw klassikale training vanaf nu altijd dichtbij! Bovendien gaan Computrain Connected-trainingen altijd door!

Een greep uit de trainingen die u via het vernieuwde Computrain Connected kunt bijwonen:

Administering Microsoft SQL Server Databases (MOC20462)
Installing and Configuring Windows Server 2012 (MOC20410)
Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (MOC20463)
Configuring Advanced Windows Server 2012 Services (MOC20412)
Administering Windows Server 2012 (MOC20411)
Programming in C# with Microsoft Visual Studio 2010 (MOC10266)
Managing Office 365 Identities and Services (MOC20346) 
Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions (MOC20533)

Voordelen voor de cursist

De trainingen die we met Computrain Connected uitvoeren gaan altijd door! U kunt deze trainingen bijwonen vanaf de door u gewenste locatie. Door de zeer geavanceerde audio- en HD-video-opstelling staat u in direct contact met de trainer en de overige cursisten, waar zij zich ook bevinden. Daardoor heeft u echt het gevoel dat u een klassikale training volgt. Wilt u toch liever in de klas zelf aanwezig zijn? Dat kan, want u kunt een Computrain Connected-training ook op onze cursuslocatie in Utrecht bijwonen.

Voordelen voor de werkgever

Met Computrain Connected bieden we u een breed scala aan trainingen die gegarandeerd doorgaan. Door deze doorgangsgarantie weet u als werkgever ook altijd waar u aan toe bent. Daarnaast bespaart u met Computrain Connected op de reiskosten en -tijd van uw medewerkers.