CompTIA Security+ Certified

De certificering CompTIA Security+ test het beheersen van de securitykennis van een professional met twee jaar ervaring met netwerkbeveiliging. Het examen omvat industrie-brede onderwerpen, inclusief communicatiebeveiliging, infrastructuurbeveiliging, cryptografie, toegangscontrole, authenticatie, aanvallen van buiten en operationele en organisatorische beveiliging. Security+ is een elective voor MCSA/MCSE, evenals voor de specialisatie MCSA/MCSE security.

Onderwerp
IT Support Skills

Doelgroep
Netwerk- en systeembeheerders en support engineers.

Cursussen
De opleiding voor het certificaat Security+ bestaat uit de 4-daagse Microsoft-cursus Fundamentals of Network Security (MOC2810).

Aantal cursusdagen
Uitgezonderd de vooropleiding omvat het traject Security+ 4 cursusdagen. Voor het juiste advies over de te kiezen cursussen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.
Examens
Om het certificaat Security+ te behalen dient u één examen te behalen. Het examen wordt op een PC afgenomen. Het examen bestaat uit muliplechoicevragen.

Benodigde voorkennis
Kennis van netwerken en protocollen op het niveau van de cursus Network+, en van Windows serverbesturingssystemen op het niveau van de cursus Maintaining a MS Windows Server 2003 Environment (MOC2275) of Implementing MS Win2K Server & Professional (MOC2152).