CompTIA Network+ Certified

Network+-certificering is een internationaal erkende graadmeter voor de kennis van een netwerkprofessional met 18-24 maanden werkervaring binnen de IT-branche. Een kandidaat heeft het A+-certificaat of vergelijkbare kennis. A+ is dus niet vereist, het is een extra doorgroeimogelijkheid na de A+-certificering. Network+ is een geaccepteerde grondige, leveranciersonafhankelijk certificering voor netwerkprofessionals, die tevens kan dienen als basis voor leverancierspecifieke IT-certificeringen, zoals MCSA of CNA.

Onderwerp
IT Support Skills

Doelgroep
Netwerk service- en supporttechnici, aankomend werkplekbeheerders en eerstelijns systeembeheerders, helpdeskmedewerkers die gebruikers moeten ondersteunen bij het oplossen van netwerkstoringen.

Cursussen
De cursus Network+ van Computrain is algemeen van opzet. Hij is daardoor geschikt voor iedereen die basiskennis van netwerken en protocollen (TCP/IP) nodig heeft. Daarnaast bereidt de cursus de cursist ook voor op het examen.

Aantal cursusdagen
De cursus Network+ is 4 dagen. Voor het juiste advies over de te kiezen cursussen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Examens
Om het certificaat Network+ te behalen dient u één examen te behalen. Het examen wordt op een PC afgenomen. Het bestaat uit multiplechoicevragen.

Benodigde voorkennis
Basiskennis van de werking van PC's en/of besturingssystemen, bijvoorbeeld op het niveau van de cursussen A+ Supporting PC Hardware en A+ Operating System Technologies.