banner

MBO IT-opleidingen

IT-praktijk centraal

In elke MBO-opleiding staat uw eigen werkomgeving centraal. U krijgt les van docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) in het vakgebied waarin zij lesgeven. Zij weten wat er speelt in de wereld van IT, en kunnen u dan ook precies vertellen welke theorieƫn en tools u echt verder helpen in uw werk. U bespreekt situaties uit uw eigen werk met uw docent en medestudenten. Hierdoor krijgt u een andere kijk op uw vakgebied en kunt u deze nieuwe kennis de volgende dag al gebruiken in uw werk.

Actueel studiemateriaal

De kwaliteit van het studiemateriaal is essentieel voor de kwaliteit van uw MBO-opleiding. Computrain selecteert en ontwikkelt daarom zelf het studiemateriaal voor alle MBO-opleidingen. We volgen de vele ontwikkelingen binnen de IT op de voet en verwerken dit in het materiaal. Op deze manier maakt u altijd gebruik van het meest actuele studiemateriaal.

Landelijke dekking

De MBO-opleidingen van Computrain worden verzorgd door heel Nederland. U kunt kiezen voor een leslocatie in de buurt van uw werk of uw woonplaats, zodat u zo min mogelijk tijd kwijt bent aan het reizen.

In samenwerking met NCOI

Computrain is onderdeel van NCOI Groep. Onze MBO-opleidingen worden verzorgd in samenwerking met het MBO College van NCOI. Het MBO College van NCOI is bevoegd in het kader van de WEB om officiƫle MBO-opleidingen te verzorgen.

Neem contact met mij op

Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren