Windows Azure trainingen en cursussen

Kies één van de programma's

Klassikaal (7)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Windows Azure training

Windows Azure is Microsofts cloud computing platform  en infrastructuur voor de bouw, deployment en beheer van applicaties. Azure is beschikbaar sinds 1 februari 2010 en ondersteunt veel programmeertalen, tools en frameworks en biedt PaaS- en IaaS-diensten.

Heeft u interesse in cloudtoepassingen en wilt u in een klassikale omgeving leren werken met Windows Azure? Dan is een Windows Azure training van Computrain wellicht wat u zoekt. U krijgt uitgebreid de gelegenheid de koppeling te leggen tussen de theorie en uw eigen praktijksituatie. Het nadeel van veel trainingen is dat er een bepaalde periode tussen de trainingsdagen zit, waardoor u er steeds weer in moet komen. Computrain biedt deze training op aaneengesloten dagen aan, zodat u zich de materie snel eigen kunt maken.


Leer applicaties ontwikkelen in Windows Azure

In de training Developing Windows Azure en Web Services (MOC20487) leert u hoe u webtoepassingen kunt ontwikkelen in combinatie met webservices als Windows Azure. Bent u .NET-developer en wilt u nieuwe applicaties ontwikkelen of bestaande applicaties omzetten naar Windows Azure? Kijk dan eens naar de training Windows Azure Solutions with Microsoft Visual Studio 2010 (MOC50466).


De allerhoogste kwaliteit

Tijdens de trainingen wordt gebruikgemaakt van officieel Engelstalig cursusmateriaal van Microsoft (MOC) en Microsoft Certified Instructors (MCT). Computrain is bovendien Microsoft Gold Learning Partner. U bent er dus zeker van dat de training aan de hoogste en nieuwste kwaliteitseisen van Microsoft voldoet. U rondt de training af met een officieel Microsoftcertificaat van Computrain.

Hieronder vindt u de Windows Azure trainingen en cursussen van Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen