Windows 8 trainingen en cursussen

Een Windows 8-training volgt u natuurlijk bij Compu’Train!

Windows 8 is een totaal nieuwe versie van Windows, die voortborduurt op het fundament van Windows 7. Windows 8 is beschikbaar voor gebruik op computers, laptops en tablets. Het beschikt over een volledig nieuwe gebruikersinterface, genaamd Modern UI. Deze nieuwe interface is ontworpen om zowel geschikt te zijn voor touchscreens als voor het werken met toetsenbord en muis.

Het dynamische startscherm is het nieuwe gezicht van Windows. Elke live-tegel op het startscherm kan gekoppeld zijn aan een persoon, een handige app of iets anders dat u zelf belangrijk vindt. De Windows Store is een nieuw app-platform, waarmee u eenvoudig applicaties kunt aankopen en instellingen tussen verschillende Windows 8-apparaten kunt synchroniseren.

Als grootste Windows-opleider heeft Compu’Train voor iedereen een Windows 8-training op maat. Dus of u nu apps ontwikkelt voor Windows 8, een Windows 8-desktopomgeving moet beheren of Windows 8-gebruiker bent: wij hebben een passende training voor u! De onderstaande trainingen zijn vanaf de eerste week van november beschikbaar.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Certificeringsprogramma

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Expertisecentrum

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.

Bootcamp

Een bootcamp is een combinatie van zelfstudie via een moderne online leeromgeving en klassikaal leren, waarbij u wordt begeleid door een mentor. Het klassikale gedeelte waarin u ook uw examen maakt, duurt slechts 2 dagen. Deze leervorm is geschikt als u alleen het laatste stukje kennis mist om te kunnen certificeren.

MCPtrainertraject

Deze leervorm bestaat uit verschillende MCPtrainers waarmee u meerdere certificeringen kunt behalen. De trainingen zijn gebaseerd op een combinatie van klassikale cursusdagen, online training en zelfstudie. U krijgt 1 dag per 2 weken of 1 avond per week les. Prettig wanneer u niet te vaak op het werk gemist kunt worden.

MCPtrainer

Bij deze leervorm heeft u 1 dag per 2 weken of 1 avond per week les. De trainingen zijn gebaseerd op blended learning: een combinatie van klassikale cursusdagen, online training en zelfstudie. Het examen is niet verplicht, maar wel de beste manier om te toetsen of uw leerdoelen zijn behaald.

HBO-programma

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.