Windows 7

Compu'Train biedt uitgebreide mogelijkheden om systeembeheerders op te leiden op het gebied van Windows 7. Denkt u daarbij aan een cursus om Windows 7 te installeren en te configureren of de windows 7 cursus waarin u leert Windows 7 te troubleshooten. Compu'Train biedt zowel klassikale Windows 7 trainingen aan als Windows 7 training in het expertisecentrum. Ook bieden wij efficiënte mogelijkheden om u voor te bereiden op het officiële Windows 7 examen dat hoort bij een Windows 7 certificering. Dit kan bijvoorbeeld met certificeringsprogramma's of bootcamps.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Certificeringsprogramma

In deze programma’s zijn trainingen en examens efficiënt gebundeld, maar kunt u deze flexibel indelen. U kunt per onderdeel naast de reguliere klassikale training kiezen voor zelfstudie of het expertisecentrum. Tijdens het gehele programma heeft u een portfoliobegeleider en kunt u 24 uur per dag met specialisten chatten over technische vraagstukken.

Expertisecentrum

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.