Web Development trainingen en cursussen

Uitgebreid web development trainingsaanbod

Volg een opleiding of cursus web development en leer websites ontwikkelen en webapplicaties programmeren. Met ondersteuning van een ervaren trainer web development of applicatieontwikkeling gaat u aan de slag met de theorie en praktijkgerichte oefeningen.


HTML5 cursus: Websites en webapplicaties bouwen

Wilt u liever aan de slag met HTML5 voor het ontwikkelen van websites of webapplicaties? Ontwikkel zelf mobiele websites met responsive design of apps met touch-interface. In de cursus HTML5 Programming maakt u kennis met HTML5 development: paginastructuur, navigatie, forms, lay-out en het gebruik van API’s.

Heeft u ruime ervaring als webontwikkelaar? Met een Programming in HTML 5 met CSS en JS cursus wordt u optimaal voorbereid om webapplicaties te programmeren met gebruik van HTML5, CSS (Cascading Style Sheets) en JavaScript. Deze training bereidt u ook voor op Microsofts MCSD-certifering.

JavaScript cursus voor beginner en gevorderde

Wilt u JavaScript (js) leren, maar heeft u onvoldoende ervaring met webontwikkeling of slechts basiskennis van programmeren? Met de klassikale cursus JavaScript Fundamentals leert u de basisprincipes van deze scriptingtaal: o.a. datatypes als JavaScript array, object, string, number, boolean. Ook leert u o.m. de werking van js conditionals (if, else switch) en js loops (while, do for).

Gevorderde ontwikkelaars kiezen de zeer praktijkgerichte cursus Advanced JavaScript programming. Bestudeer de mogelijkheden van Dynamic HTML (DHTML), JSON, Ajax Basics met het XMLHttpRequest object en objectgeoriënteerd programmeren met JavaScript.

Heeft u uw js cursus succesvol afgerond? Dan ontvangt u een officieel certificaat.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.