VMware trainingen en cursussen

VMware vSphere bij Computrain

De basis van de VMware cloud-infrastructuur suite is VMware vSphere. VMware vSphere is wereldwijd een van de standaard virtualisatieplatformen in de groeiende markt van desktopvirtualisatie. Een VMware-cursus van Computrain is speciaal bedoeld voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor VMware ESX(i) 5.0 en/of VMware vCenter Server. De nieuwe versie wordt breed ingezet door zowel grote bedrijven, het midden- en kleinbedrijf en public cloud service providers.


Word VMware Certified Professional met een VMware-certificering

Een VMware-training van Computrain leert u om te gaan met het virtualisatieplatform, maar is er ook op gericht u goed voor te bereiden op het officiële VMware-examen dat hoort bij een VMware-certificering. U bent VMware Certified Professional wanneer u slaagt voor het examen.

vSphere 5.5: Installatie, implementatie, configuratie en beheer

De klassikale training VMware vSphere 5.5: Install, Configure & Manage is bedoeld voor systeembeheerders die verantwoordelijk zijn voor een netwerkomgeving met VMware vCenter Server en/of VMware ESX/ESX(i) 5.0. In deze training maakt u kennis met de mogelijkheden van VMware vSphere, waarbij praktijk en theorie elkaar afwisselen.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.