Testen

Kies één van de programma's

Klassikaal (8)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Volg een training Testen bij Computrain

Als erkend IT-opleider voor developers biedt Computrain ook diverse trainingen Testtechnieken. Bij software testing is van belang of software aan de gestelde eisen voldoet, waarbij testobject, -basis en methode centraal staan. Voor een gestructureerde testopzet zijn diverse methoden beschikbaar. Per methode wordt gebruikgemaakt van een groot aantal testtechnieken.

Bij Computrain kunt u dan ook terecht voor een training ISTQB® (voorheen ISEB), TMap NEXT® of Certified Agile Tester. De klassikale trainingen zijn beschikbaar op verschillende niveaus.


Ruim aanbod ISTQB trainingen: Test Analyst of Test Manager

Bent u testanalist, -coördinator, -manager –engineer of -consultant? Op het vlak van software testtechnieken kunt u bij Computrain uw ISQTB Foundation of Advanced Certificate behalen. Deze meerdaagse geaccrediteerde trainingen bestaan voor 50% uit praktijkoefeningen en 50% theorie. De International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) richt zich op professionalisering en standaardisering van software testing.

In een ISTQB Foundation training verdiept u zich in testmanagement, -principes, -standaarden, -fasering, reviews en inspecties. Daarnaast leert u een aantal testtechnieken (whitebox en blackbox) en werken met specifieke testtools. Een ISTQB Advanced Certificate training is hierna de logische vervolgstap.

Op Advanced-niveau kunt u kiezen uit certificeringstrainingen Test Analyst, Technical Test Analyst of Test Manager. Iedere meerdaagse Advanced-training heeft een specifieke focus en bereiden u voor op het afsluitende ISTQB-examen.


Verbeter Agile-testactiviteiten binnen uw project of organisatie

Is uw organisatie voor softwareontwikkeling overgestapt naar de Agile-methode? Voor software testers betekent dit dat ze hun kennis gaan gebruiken in een Agile-omgeving, waarbij Agile-practices als iteratief ontwikkelen, stand-up meetings, continuous integration, time-boxing en test driven development van belang zijn.

Bewijs uw kennis en vaardigheden met de certificering Certified Agile Tester. Hiervoor neemt u deel aan een klassikale training en legt u het afsluitende Agile-examen af. Hierna weet u hoe u uw testactiviteiten kunt verbeteren binnen een Agile-projectteam.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen