Opleidingen en trainingen Software Development

Een opleiding Software Development volgen bij een van de grootste ICT-opleiders

Op het gebied van Software ontwikkeling is Compu’Train een belangrijke speler en een van de grootste opleiders in dit specifieke vakgebied. Software development of softwareontwikkeling is niets anders dan de vertaalslag maken van ideeën, vragen of problemen naar een technische oplossing in software. Voor softwareontwikkelaars is het daarom zeer belangrijk om altijd de meest actuele oplossingen te kunnen bieden op de (technische) vraagstukken van de organisatie. Dit vergt gedegen training en ontwikkeling.

Compleet aanbod trainingen en opleidingen Software Development

Compu’Train verzorgt diverse trainingen, cursussen en certificeringen voor de software developer die zowel complexe als minder complexe softwareprogrammatuur ontwikkelt en bouwt. Denk hierbij aan het volgen van een training Programmeertalen, training Microsoft Development, training webdeveloper, training Server Side Web Development, training Mainframe en training Oracle developer voor zowel beginnende als ervaren software developers. Populair zijn cursussen.NET, cursussen ASP, cursussen SQL Server, cursussen C, cursussen C# en cursussen C++.

Microsoft Gold Learning Partner

Compu’Train is een Microsoft Gold Learning Partner, de hoogst haalbare kwalificatie die door Microsoft wordt toegekend. Om erkend te worden als Microsoft Gold Learning Partner moet worden voldaan aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit. Microsoft stelt bijvoorbeeld als eis dat Compu’Train het meest complete aanbod aan trainingen en cursussen op het gebied van Microsoft-technologieën aanbiedt, met het meest recente en door Microsoft goedgekeurde trainingsmateriaal (Microsoft Official Courseware, afgekort MOC). Op deze website treft u daarom ook de MOC-code aan achter de naam van de trainingen en cursussen. Naast het meest complete programma stelt Microsoft natuurlijk hoge eisen aan de kwaliteit. Zo mag de cursus of training alleen door een opgeleide Microsoft Certified Trainer verzorgd worden. En moet de score van klanttevredenheid na afloop van de training of cursus altijd gemeten worden en bovengemiddeld zijn. 

MicrosoftPartner_logo