Social media trainingen en cursussen

Cursus social media marketing bij Compu’Train

Kies een klassikale cursus social media bij IT-opleider Compu’Train en leer social media op effectieve wijze in te zetten voor communicatie- en online marketingdoeleinden voor uw bedrijf. In deze cursussen verdiept u zich in de mogelijkheden van sociale netwerken als Facebook, Twitter, YouTube, Google+ en LinkedIn. Leer deze applicaties in te zetten als succesvol onderdeel van uw marketingplan.

Tijdens uw social mediatraining wordt u ondersteund door een ervaren docent. Via praktische oefeningen, theorie en trends verdiep u zich in alle facetten van online mediamarketing.


Training Social media strategie: van basis tot activatie

Bent u marketeer of marketing manager en wilt u een online marketingstrategie opzetten voor uw bedrijf? In de basiscursus Social media strategie werkt u met tools en technieken om tot een doeltreffend strategisch social mediaplan te komen.

De praktijkgerichte cursus Social media strategie – Van inzicht naar activitatie vormt hierna een logische vervolgstap. U ontwikkelt een contentplan voor uw bedrijf en werkt aan de hand van best practices.

Leergang content marketing: verbeter uw online prestaties

Ga aan de slag met de Leergang Content marketing voor een diepgaand inzicht in de invloed van content op uw websitebezoek, zoekmachineresultaten en Google ranking. In deze meerdaagse training bestudeert u de opbouw van een social mediaplan en leert u de vereisten voor een goed online netwerk.

Daarnaast vormt zoekmachinemarketing, zoals search engine optimzation (SEO), Google AdWords (SEA) en online advertising, onderdeel van deze training. Leer sturen op ROI, campagnes en pagina’s te optimaliseren en maak gebruik van de remarketingmogelijkheden om te voldoen aan uw zakelijke online doelstellingen.

Na afloop van de leergang ontvangt u een diploma dat u als vrijstelling kunt inbrengen bij een bacheloropleiding.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.