SharePoint Server trainingen en cursussen

Beheer, ontwikkeling en implementatie met een SharePoint Server cursus bij Compu’Train

U kunt bij Compu’Train kiezen voor verschillende SharePoint Server cursussen. Over het algemeen is er per onderwerp een SharePoint Server cursus. Een training SharePoint Server is ook afgestemd op de functie of rol die u vervult in uw bedrijf. Bent u bijvoorbeeld systeembeheerder, of moet u als developer applicaties ontwikkelen op SharePoint? Of maakt u alleen gebruik van SharePoint om samen met collega’s aan documenten te werken? Compu’Train heeft een compleet aanbod SharePoint trainingen. 


Populaire SharePoint-onderwerpen

Populaire onderwerpen op het gebied van SharePoint-beheer zijn: administering SharePoint en configuring and managing SharePoint. Voor developers zijn dat de trainingen met onderwerpen als designing and developing en application development.  Het volledige aanbod aan SharePoint Content Management trainingen maakt onderdeel uit van Microsoft Office.

Behaal uw SharePoint Server-certificering bij Compu’Train

Naast het praktijkgerichte programma wordt u met een SharePoint Server training ook goed voorbereid op het officiële Microsoft-examen dat hoort bij een Microsoft SharePoint-certificering.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Expertisecentrum

In deze leervorm bestudeert u zelfstandig de lesstof en maakt u verschillende labs en oefeningen.U  bepaalt zelf welke onderwerpen extra aandacht krijgen of juist overgeslagen kunnen worden. Met vragen en praktijkcases kunt u terecht bij de gecertificeerde docent.  Met uw gelijkgestemde medecursisten kunt u zo nodig de lesstof bespreken.