Trainingen en cursussen Security Management

Meest complete aanbod IT Security Management opleidingen en trainingen

Dagelijks is in het nieuws dat netwerken en computersystemen worden aangevallen door hackers. Hierdoor wordt enorme schade aangericht bij bedrijven, instellingen en overheden. Door de persoonlijke aandacht in combinatie met trainers uit de praktijk, leert u bij Compu’Train denken als een hacker en daarmee uw netwerken en computersystemen te beschermen. Compu’Train biedt opleidingen en trainingen zoals de trainingen EC Council, de cursussen ForeFront/ISA en trainingen CompTIA.

Waarom een training EC Council, ForeFront/ISA of CompTIA bij Compu’Train volgen?

Compu’Train is het grootste EC-Council Accredited Training Center van Nederland. Ook op het gebied van Microsoft Forefront/ biedt Compu’Train een scala aan end-to-end oplossingen met betrekking tot gebruikersbescherming en toegangsbeveiliging zowel op locatie als in de cloud. Wanneer u de titel Certified Information Systems Security Professional (CISSP) in korte tijd wilt behalen, dan kunt u bij Compu’Train terecht voor een intensieve cursus. U maakt gebruik van het officiële (ISC) ²  studiemateriaal en wordt begeleid door een ervaren trainer, waarna u optimaal voorbereid bent op het afsluitende CISSP-examen.
 
Daarnaast is Compu’Train officieel CompTIA-partner en de grootste IT-opleider van Nederland. In deze intensieve, praktijkgerichte training leert u alles over de werking van computers, randapparatuur en netwerken in de Windows 7-omgeving.

Altijd een passende training of cursus Security Management

De unieke persoonlijke aanpak, in combinatie met docenten uit de praktijk zorgt ervoor dat deze trainingen een uitstekende keuze zijn. Compu’Train is niet voor niets de grootste IT-opleider van Nederland. Op verschillende niveaus van basis tot advanced, van MBO tot HBO. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd. De trainingen en cursussen van Compu’Train zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat.  Uw eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als u een training volgt in het Studiecentrum of Expertisecentrum. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk, u werk efficiënter en productiever.