SUSE Linux Enterprise

SUSE Linux Enterprise trainingen en cursussen bij Compu'Train

Als Novell Platinum Partner biedt Compu'Train een uitgebreid aanbod aan SUSE Linux Enterprise trainingen, die u optimaal voorbereiden op officiĆ«le examens en diverse Novell certificeringen. Maak gebruik van erkend Novell-cursusmateriaal met ondersteuning door een ervaren Certified Novell Instructor (CNI). Zo bereidt u zich voor op diverse Novell-certificeringen: Certified Linux Administrator (CLA), Certified Linux Engineer (CLE) en Certified Linux Professional (CLP).

Fundamentals, (Advanced) Administration en Networking Services voor Enterprise Server 10 en 11

Wilt u zich verder als ontwikkelen als Linux-beheerder? Met de SUSE Linux ES10 Fundamentals trainingen leert u de basiswerkzaamheden in beheer en configuratie. In de training SUSE Linux ES Administration leert u alles over installatie, configuratie en monitoring van SUSE Linux ES voor uw kritieke services. Met de training Networking Services ES bereidt u zich optimaal voor op de Novell CLE certificering.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.