Red Hat Linux trainingen en cursussen

Red Hat training volgen en certificering behalen bij Compu'Train

Compu'Train is Red Hat Certified Training Partner en heeft een compleet aanbod aan Red Hat Enterprise Linux cursussen. De trainingen en bijbehorende certificeringen zijn gebaseerd op werkelijke taken en rollen in organisaties.

De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde docenten, waarbij praktijk, theorie en discussies elkaar afwisselen. Iedere Red Hat training of cursus vindt plaats in een klassikale werkvorm, waarbij u in drie tot vijf aaneengesloten dagen diepgaande kennis opdoet over het onderwerp. De training wordt verzorgd in Amsterdam en Nieuwegein.

Trainingstrajecten voor ervaren Linux netwerk- en systeembeheerders en operators

In de huidige IT-infrastructuur moeten IT professionals steeds vaker meerdere platformen beheren om de complexe datacenters soepel en stabiel te laten draaien. Daarom biedt Compu'Train trainingstrajecten voor zowel Windows netwerkbeheerders die Linux vaardigheden moeten opdoen als de meer ervaren Linux/Unix systeembeheerders of operators.Weet u niet zeker welke training voor u geschikt is, doe dan een online Red Hat assessment.

Populairste Red Hat trainingen

Als grootste gecertificeerde praktijkgerichte Red Hat-trainingspartner van Nederland heeft Compu'Train jarenlange ervaring op het gebied van Red Hat trainingen. De meestgekozen trainingen van dit moment :

Goed om te weten: Compu'Train biedt u de mogelijkheid om kosten te besparen, doordat u een groot aantal trainingen mét examen kunt boeken in één bundel.