RES

Kies één van de programma's

Klassikaal (2)

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Computrain: ook voor uw RES-cursussen

Werknemers willen tegenwoordig 24 uur per dag, 7 dagen per week op een zelfgekozen plek vanaf een zelfgekozen apparaat toegang hebben tot de informatie die zij nodig hebben om hun werk te kunnen doen. Workspacevirtualisatie maakt dit mogelijk, zonder dat het bedrijf de controle verliest over de gegevens en het beheer van bedrijfsapplicaties. RES Software is marktleider op het gebied van workspacevirtualisatiesoftware en natuurlijk kunt u bij Computrain terecht voor uw RES-cursussen.


RES Automation Manager Basic Course

Werkt u met RES Automation Manager in een Microsoft Windowsomgeving of wilt u dat gaan doen? Dan is de cursus RES Automation Manager Basic Course 2014 (RAMBC-600) echt iets voor u. In 2 dagen leert u het product te installeren, configureren en gebruiken.


RES Workspace Manager Basic Course

Wilt u het examen RWMBX-500 RES Workspace Manager  Basic Course 2012 afleggen om zo de certificering RES Workspace Manager 2012 te behalen? Dan is deze 4-daagse cursus RES Workspace Manager Basic Course 2014 (RWMBC-600) van Computrain de perfecte voorbereiding. In de cursus doet u alle kennis op die u nodig heeft om RES Workspace Manager te installeren, configureren en gebruiken. Er wordt aandacht besteed aan onder meer applicatievirtualisatie, rapportage, beveiliging en prestatiegerichte functies. Bekijk hieronder de cursussen RES van Computrain.

Advies nodig

Onze adviseurs helpen u graag met
persoonlijk advies
030 234 85 00

Maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur


Studiegidsen

Vraag nu de nieuwe
Computrain studiegids aan.
Aanvragen