Trainingen en cursussen Project en Procesmanagement

Projectmanagement en Procesmanagement bij Compu’Train: een uitstekende keuze!

Organisaties stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit van processen en projecten. Binnen ICT is projectmatig werken en projectmanagement onontbeerlijk. Het aanbod van Compu’Train is breed, zo zijn er ITIL® trainingen, PRINCE2® trainingen, ASL2 Foundation trainingen, BiSL Foundation trainingen, Projectmanagement trainingen, Dynamics Sure Step trainingen en MS Project trainingen.

Verbeter uw efficiency met de opleidingen en cursussen Projectmanagement en Procesmanagement

Organisaties zijn altijd in beweging met nieuwe producten, nieuwe processen en nieuwe afdelingen. De unieke persoonlijke aanpak, in combinatie met docenten uit de praktijk zorgt ervoor dat deze trainingen een uitstekende keuze zijn. Compu’Train is niet voor niets de grootste IT-opleider van Nederland. Op verschillende niveaus van basis tot advanced, van MBO tot HBO. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. Onze trainingen worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Bij Compu’Train is er altijd een aanpak die bij u past

De trainingen en cursussen van Compu’Train zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat.  Uw eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als u een training volgt in het studiecentrum of expertisecentrum. U merkt direct het effect van onze training in uw praktijk, u werk efficiënter en productiever.