Programmeertalen cursussen en trainingen

Training Programmeertalen bij Compu’Train

Wilt u zich verder ontwikkelen als programmeur of software developer. IT-opleider Compu’Train heeft het grootste aanbod programmeertaal, scripttaal en opmaaktaal trainingen voor object-georiënteerd, procedureel of functioneel programmeren.
Kies een training C, C#, C++, Java, Scala of VB.NET en start op trainingslocaties in heel Nederland. Iedere training bereidt u optimaal voor op het afsluitende examen.

Uitgebreid trainingsaanbod Java voor beginners en gevorderden

Behaal uw Oracle Java-certificaat met de basistraining Java Programming Fundamentals of de training voor gevorderden Advanced Programming in Java. Deze klassikale trainingen bevatten 50% theorie en 50% praktijk, zodat u met ondersteuning van een zeer ervaren docent u snel de stof eigen maakt.
Heeft u meer ervaring en wilt u zich verder ontwikkelen? Leer in één van de meerdaagse Java Enterprise Edition 6 (EE) trainingstrajecten werken met de Java EE-technologie en -architectuur.
Het hbo-programma Java Programming is een intensief trainingsprogramma, waarbij u in korte tijd de basis en de geavanceerde mogelijkheden van Java leert gebruiken. Bij goed gevolg ontvangt u een diploma, dat als vrijstelling ingebracht kan worden in de Bachelor Informatica.

Server Side Web Development training volgen?

Ook op het vlak van server-side scripting en frameworks biedt Compu’Train trainingen aan voor gebruikers met verschillende kennisniveaus. Kies voor ASP, Apache, Flex, Grails, Perl, PHP, Python of Ruby. Leer dynamische webpagina’s maken met bijv. ASP-scripting en PHP.
Bent u een ervaren ontwikkelaar? Bouw zelf (web)applicaties met Grails, Python of Ruby. Daarnaast bouwt u tijdens deze meerdaagse trainingen uitgebreide en verdiepende kennis op over de uitgebreide mogelijkheden van deze scriptingtalen.