Procesmanagement

Kies een training procesmanagement: COBIT, IREB of ISM

IT-opleider Compu’Train heeft een breed aanbod aan prcesmanagement trainingen voor een efficiëntere beheersing van organisatieprocessen. De trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Hierbij bestudeert u de inrichting van een IT-infrastructuur van een organisatie op strategisch en operationeel niveau.


Grip op efficiëntere IT (Governance) processen

In de praktijkgerichte training COBIT® Foundation verdiept u zich in de voordelen van een IT Governance framework in een Enterprise-omgeving. U leert wat de voordelen zijn van het COBIT (Control Objectives for Information and related Technology) framework voor ICT besturing.
Deze Foundation-training is dan ook zeer geschikt voor IT-managers en IT-consultants, die in een dagelijkse functie verantwoordelijk zijn voor de afstemming van IT-besluitvorming en rollen in een organisatie.

Probleemanalyse met Kepner-Tregoe® Foundation training

Werkt u als problem manager, procesmanager, incident manager, auditor of kwaliteitsmanager volgens de ITIL® methodiek? Tijdens de klassikale training Kepner-Tregoe Foundation leert u technieken voor probleemanalyse en het aandragen van oplossingen voor de IT-structuur van uw organisatie. Ga dieper in op situation appraisal, problem analysis, decision analysis en potential problem analysis.

Studiegids aanvragen

Meer informatie?

Vraag de studiegids aan.

Klassikaal

Dit is een leervorm waarbij u tijdens 1 tot 5 aaneengesloten dagen klassikale theorie krijgt aangeboden van een trainer waarna u deze theorie in de praktijk brengt middels opdrachten op een pc. De verhouding tussen theorie en opdrachten is ongeveer 50/50. Deze combinatie zorgt voor een optimale verwerking van de leerstof.

HBO-programma

De HBO-programma’s bestaan uit 1 tot 4 modules en duren 3 maanden tot 1 jaar. Bij HBO-programma's van 3 of 4 modules werkt u aan een eindopdracht. Met het diploma van een HBO-programma kunt u versneld doorstuderen naar een Bachelorgetuigschrift bij Hogeschool NCOI.