Trainingen en cursussen PC- en Internetgebruik

Compleet aanbod trainingen en cursussen computervaardigheden en internetgebruik

Op bijna elke werkplek wordt tegenwoordig van u verlangd dat u over enige computervaardigheden beschikt. Compu’Train biedt trainingen en cursussen aan zoals:cursus Wordcursus PowerPointcursus DTPcursus Microsoft Windows en cursus Excel. Naast PC-gebruik zijn er ook klassikale trainingen op het gebied van Internetgebruik, zoals de training Presenteren met Prezi. Na het volgen van deze trainingen en cursussen zijn gebruikers productiever en werken veel efficiënter, een must voor iedere gebruiker! In de trainingen en cursussen van Compu’Train leert u vaardigheden die u nodig heeft om met meer vertrouwen uw huidige en toekomstige werkzaamheden op een computer te kunnen uitvoeren.

Microsoft Gold Learning Partner

Compu’Train is een Microsoft Gold Learning Partner, de hoogst haalbare kwalificatie die door Microsoft wordt toegekend. Om erkend te worden als Microsoft Gold Learning Partner moet worden voldaan aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en kwantiteit. Bij de grootste computeropleider van Nederland, bent u verzekerd van de beste training of cursus die er is.

Altijd een passende cursus of training PC-gebruik en internetgebruik

Compu’Train biedt de beste PC- en Internetgebruik trainingen aan in verschillende trainingsvormen zowel klassikaal als trainingen in het studiecentrum door heel Nederland. De praktijkgerichte trainingen en cursussen worden aangeboden op diverse niveaus van basis, advanced tot expert. In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. De trainingsmanual is zo geschreven dat daarin zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten zijn opgenomen. De studieprogramma’s zorgen ervoor dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw eigen werksituatie.

Referenties

NAM "Onze doelstellingen zijn samen te vatten in ons motto ‘Asset Land Big Value from Small Fields’. Om dit te behalen zijn wij altijd op zoek naa... - Piet Moerkerken

Lees het complete verhaal