Novell trainingen en cursussen

Novell trainingen en cursussen bij Compu'Train

Compu'Train is Platinum Training Partner van Novell en de absolute opleidingsspecialist op het gebied van netwerk- en systeembeheer. Compu'Train biedt u een uitgebreid aanbod van praktijkgerichte en Novell trainingen en examens, zowel klassikaal als in het expertisecentrum. Bij iedere praktijkgerichte Novell training of cursus wordt u bijgestaan door gecertificeerde Novell Instructors. Uiteraard wordt tijdens de training het officiële Novell-trainingsmateriaal gebruikt, waarbij de verdeling tussen theorie en praktijk 50/50 is.

U kunt uw klassikale cursus of training in het expertisecentrum starten op diverse trainingslocaties in Nederland.

Behaal uw officiële Novell certificering 

Compu'Train biedt volledige Novell-certificeringstrajecten aan voor netwerk- en systeembeheerders:

CLA: Certified Linux Administrator
CLE: Certified Linux Engineer
CLP: Certified Linux Professional
CNA: Certified Novell Administrator
CNE: Certified Novell Engineer

Populaire Novell trainingen

Met de trainingen SUSE Linux Enterprise Server leert u onder begeleiding van gecertificeerde trainers de basiskennis voor Linuxbeheer en -configuratie te beheersen. In de Advanced-trainingen wordt dieper ingegaan op de materie en komen beheertaken als virtualisatie, diverse netwerkservices en scriptmogelijkheden naar voren. Alle trainingen zijn te volgen in de klassikale trainingsvorm of in het expertisecentrum.

Netwerk- en systeembeheerders leren met de vijfdaagse klassikale training AdministeringNovell Open Enterprise Server 2 for Linux veelvoorkomende beheertaken uit te voeren, die vaak terugkomen bij ondersteuning van midelgrote tot grote netwerken.

De vijfdaagse intensieve training Novell GroupWise 8 Administration is te volgen als klassikale vorm of in het expertisecentrum. Tijdens deze training leert u de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor installatie, beheer en optimalisatie van een GroupWise Server.