Beheer trainingen en opleidingen

Kies één van de programma's

Toon nog 1 opleiding Toon nog {0} opleidingen Toon minder

Profiteer met Computrain

Slide 1

Compleet aanbod
Microsoft MOC-trainingen

Bekijk de trainingen
Slide 2

Standaard incompany-
trainingen en maatwerk trainingstrajecten

Lees meer
Slide 1
Slide 2

Advies nodig?

Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn nu bereikbaar!

Bel ons: 030 234 85 00

U kunt ons ook een e-mail sturen.

Studiegids aanvragen

Met onze uitgebreide studiegids kunt u thuis alle training en cursus informatie nog eens rustig doorlezen.

Nu aanvragen

Ruim 200 opleidingen en cursussen voor netwerk- en systeembeheerders

Computrain is de specialist op het gebied van netwerkbeheer- en systeembeheeropleidingen in Nederland. Kies uit een compleet aanbod van ruim 200 trainingen en cursussen voor netwerk- en systeembeheerders, van basis tot high-end, voor onder meer Microsoft, Cisco, Citrix, Red Hat en VMware.

De netwerkbeheerder en systeembeheerder, de backbone van de organisatie!

Netwerkbeheerders en systeembeheerders zorgen voor het dagelijkse onderhoud en beheer van een computernetwerk of computersysteem, de backbone van de organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor het dagelijkse helpdesk- of systeembeheer en borgen het optimaal functioneren en beveiligen van een of meerdere computersystemen of –netwerken.

Het is van het grootste belang voor het succes van een organisatie dat netwerk- en systeembeheerders op de hoogte zijn van de actuele stand van zaken op hun vakgebied.

Erkende certificeringen voor IT-pro’s

Als Microsoft Gold Learning Partner verzorgt Computrain Microsoft-trainingen voor IT-professionals: o.a. SQL Server, Dynamics CRM, Microsoft Windows Client, Microsoft Windows Server, System Center, Exchange Server. Bij uw klassikale training bent u dan ook verzekerd van deskundige begeleiding van een Microsoft Certified Trainer (MCT), waarbij theorie en praktijkcases elkaar afwisselen.

Met de groeiende vraag naar gekwalificeerde hoogopgeleide IT-professionals vormt een erkende IT-certificering bovendien een goede investering in uw carrière. Kies voor de Microsoft-certificeringen MTA, MCSA of MCSE, gericht op de Microsoft-applicatie naar uw keuze.  Daarnaast biedt Computrain voor ambitieuze netwerk- en systeembeheerders ook certificeringstrajecten aan voor Citrix (CCA, CCP en CCE), Oracle, CompTIA en LPI.

Twijfelt u welke IT-certificering voor u het meest geschikt is? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs: 030 - 2 348 500.

Terug naar boven