Opleidingen en cursussen Netwerk- en Systeembeheer

Ruim 200 opleidingen en cursussen voor netwerk- en systeembeheerders!

Compu’Train is de specialist op het gebied van netwerkbeheer en systeembeheeropleidingen in Nederland. Wij verzorgen ruim 200 trainingen en cursussen voor netwerk- en systeembeheerders, van basis tot high-end, voor onder meer Microsoft, Novell, Cisco, Citrix en VMware.

De netwerkbeheerder en systeembeheerder, de backbone van de organisatie!

Netwerkbeheerders en systeembeheerders zorgen voor het dagelijkse onderhoud en beheer van een computernetwerk of computersysteem, de backbone van de organisatie. Zij zijn verantwoordelijk voor dagelijkse helpdesk of systeembeheer en borgen het optimaal functioneren en beveiligen van een of meerdere computersystemen of –netwerken. Het is van het grootste belang voor het succes van een organisatie dat netwerk- en systeembeheerders op de hoogte zijn van de meest actuele stand van zaken op hun vakgebied. Een training en certificering verhoogt de effectiviteit van het systeem en heeft daarom direct invloed op de effectiviteit en productiviteit van de organisatie.

Populaire ICT Netwerk- en Systeembeheerder opleidingen

Populair zijn: cursus Windows 7, cursus Windows Server 2008, cursus Red Hat, cursus Certified Ethical Hacker (CEH training) en cursus SQL Server. De certificeringen van Microsoft, zoals MCTS certificering en MCITP certificering staan zeer hoog aangeschreven in het bedrijfsleven. Compu’Train biedt daarnaast ook nieuwe trainingen en cursussen aan op het gebied van Windows8 en de hernieuwde MCSA certificering en MCSE certificering. Echter nu met een nieuwe betekenis. Dus niet afgekort voor Administrator en Engineer, maar Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) en Microsoft Certified Solutions Expert. Met nieuwe varianten, zoals MCSE: Private Cloud of MCSE: Business Intelligence.

Referenties

KLM "Gedurende onze relatie zijn onze medewerkers op uitstekende wijze voorzien van de benodigde kennis op het gebied van Microsoft Office. ... - Hans Neesen

Lees het complete verhaal