Microsoft trainingen en cursussen

Ruim aanbod Microsoft trainingen bij Compu'Train

Compu’Train is al jaren de grootste partner van Microsoft voor wat betreft gebruikerstrainingen (Microsoft Office) en systeem- en netwerktrainingen. Daarnaast biedt Compu’Train een uitgebreid aanbod van trainingen voor softwareontwikkelaarsproject- en servicemanagers en SharePoint-gebruikers. Mocht u als organisatie deze IT-trainingen intern willen organiseren, dan is Compu’Train uiteraard een uitstekende keuze. Wij verzorgen zowel grootschalige als kleinschalige maatwerk- en incompany-trainingsprogramma’s door heel Nederland.

Microsoft Gold Learning Competency

Compu’Train bezit de Microsoft Gold Learning Competency, de hoogst haalbare kwalificatie die door Microsoft wordt toegekend. Om erkend te worden als Microsoft Gold Learning Partner moet worden voldaan aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, kwantiteit en klanttevredenheid. Bij Compu'Train heeft u de keuze uit een compleet aanbod van leertrajecten inzake Microsoft-technologieën met het actuele en door Microsoft goedgekeurde trainingsmateriaal: Microsoft Official Courseware (MOC).

Microsoft Gold Learning Competency

Microsoft Office: Trainingen voor beginner, gevorderde of expert

Wilt u beter leren werken met Microsoft Office-programma's als Excel, Word, PowerPoint, Outlook of Access? Compu'Train biedt Office trainingen aan voor ieder niveau. Beginners kunnen starten met Excel Basis, Word Basis, PowerPoint Basis, Outlook Basis of Access Basis, waarbij u onder begeleiding van ervaren Office-trainers de basisfunctionaliteit leert te gebruiken.

Beheerst u de basis van Office-programma's? Wilt u geavanceerdere mogelijkheden onder de knie krijgen en effectiever werken? Kies dan voor één van de trainingen voor gevorderden: Excel Advanced, Word Advanced, PowerPoint Advanced, Access Advanced of Outlook Advanced

De volgende stap zijn de specialistische trainingen, waarmee u expert wordt binnen een bepaald Office-segment. Geschikt voor key users die optimale efficiency nastreven: Cursus Excel Expert, Cursus Word Expert, Cursus PowerPoint Expert.

Kies Compu'Train voor volledige Microsoft certificeringstrajecten

Bij Compu'Train kunt u ook complete certificeringstrajecten boeken, waarbij u wordt opgeleid tot::

MTA: Microsoft Technology Associate 
MCSA: Microsoft Certified Solutions Associate
MCSE: Microsoft Certified Solutions Expert
MCSD: Microsoft Certified Solutions Developer
MCITP: Microsoft Certified IT Professional
MCTS: Microsoft Certified Technology Specialist
MOS: Microsoft Office Specialist